(video) Chişinău: I-a ieşit brusc în faţă şi evitând o coliziune a intrat agresiv pe un trotuar

Un şofer din capitală l-a băgat în sperieţi pe un alt conducător şi acesta din urmă a virat brusc, intrând pe un trotuar. S-a întâmplat totul recent, la intersecţia străzilor Anton Crihan şi Vasile Alecsandri, acolo unde primul a încălcat vădit regulile de circulaţie.

Vezi şi: (video) Accident evitat la limită într-o intersecţie din capitală. Ambii şoferi au apăsat pe frână la timp

Conducătorul automobilului de model Toyota Yaris a virat spre stânga şi a ieşit pe sensul opus al străzii Vasile Alecsandri, evitând indicatorul care obligă şoferii să vireze doar la dreapta. Un bărbat care circula regulamentar a fost luat prin surprindere şi pentru a evita o coliziune a intrat agresiv peste bordură, pe trotuar.

Mai mulţi internauţi au remarcat faptul că şoferul care a evitat accidentul a dat dovadă de un calm deosebit, însă alţii s-au arătat deosebit de revoltaţi pentru faptul că situaţia ar fi putut duce la un alt incident în cazul în care erau pietoni pe trotuar. Respectiv, acesta ar fi fost vinovat din cauza unei alte persoane care nici nu s-a oprit, ci şi-a continuat deplasarea.

Vezi şi: (video) Milimetri până la impact. Accident evitat la limită pe strada Alba Iulia

ATENŢIE! Cuvinte necenzurate, exprimate de un pasager!

Vezi şi: (video) Chişinău: Accident evitat la limită. Un şofer îi taie calea altuia la un sens giratoriu

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/