(video) Chişinău: L-a claxonat să fie atent în manevre şi iată ce “răspuns” a primit

A primit o simplă observaţie pentru a fi mai atent, iar în schimb a arătat un comportament neadecvat. Conducătorul unui Mercedes-Benz de clasă premium a demonstrat că poate “uita” regulile de circulaţie dacă nu i se oferă prioritate.

Deplasându-se pe banda extremă din stânga, şoferul de la volanul Mercedes-ului a semnalizat că doreşte să facă o manevră spre dreapta, însă doar după ce a intrat pe o insuliţă cu marcaj 1.16.1 pe care este interzis. Fiind paralel şi într-un unghi mort faţă de sedanul premium, autorul imaginilor video l-a claxonat uşor pentru a-l atenţiona.

După doar câteva secunde proprietarul Mercedes-ului i-a apărut în faţă, fiind depăşit pe contrasens, doar pentru a-i arunca o privire indispusă. Situaţia a avut loc în seara zilei de ieri pe strada Calea Ieşilor

ATENŢIE! Cuvinte necenzurate!

Vezi şi: (video) Chişinău: Conflict în trafic cu un „șef-adjunct al poliției rutiere”

https://www.youtube.com/watch?v=zriv-HcA1Dk

Vezi şi: (video) Conflict pe strada Ciuflea. Un şofer îl urmăreşte pe altul pentru ca să îl pună la punct

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/