(video) Chişinău: Maşina răsturnată pe viaduct era dotată cu dispozitive de semnalizare luminoasă

Comunitatea online din ţara noastră a fost surprinsă de accidentul matinal care s-a întâmplat pe viaduct, acolo unde o şoferiţă a făcut o cascadorie cu maşina sa. Pe lângă faptul femeia a reuşit să răstoarne SUV-ul, internauţii au observat încă un detaliu interesant.

BMW-ul cu numerele de înmatriculare DCC 8 avea montate sub grila radiatorului nişte LED-uri care odată ce sunt activate redau semnale luminoase asemănătoare cu cele de pe girofarurile maşinilor de poliţie. Se pare că acestea s-au pornit involuntar după accident şi astfel conducătorul auto s-a dat de gol pentru încă o încălcare.

Vezi imagini video filmate imediat după accident: (video) Chişinău: Un SUV s-a răsturnat pe viaduct. Mai mulţi oameni l-au pus pe roţi după accident

Potrivit ultimelor informaţii se cunoaşte că femeia a fost amendată cu 1.500 de lei și șase puncte de penalizare pentru neatenţia sa.

Deocamdată nu se cunoaşte dacă inspectorii INP au sancţionat-o şi pentru “exploatarea vehiculului echipat cu dispozitive speciale de semnalizare luminoasă fără autorizație”. Pentru această încălcare se acordă o amendă între 2.100 şi 3.600 de lei, cu aplicarea a 5 puncte de penalizare sau cu privarea de dreptul de a conduce vehicule pe un termen de la 6 luni la un an.

FOTO: facebook.com/idrive.md
FOTO: facebook.com/idrive.md
FOTO: facebook.com/idrive.md
FOTO: facebook.com/idrive.md

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/