in , , ,

(video) Chişinău: Un Volvo XC90 a suportat cu succes un crash test lateral în condiţii reale

Un SUV Volvo XC90 a suportat cu succes un crash test lateral în condiţii reale de exploatare. S-a întâmplat totul în cadrul unui accident care a avut loc în după amiaza zilei de vineri la intersecţia străzilor V. Alecsandri şi Alexandru Hâjdeu.

Momentul a fost surprins de o cameră de bord, iar imaginile video au fost făcute publice mai târziu.

Conducătorul SUV-ului suedez nu a cedat trecerea unui Renault care rula pe drumul cu prioritate şi a decis să traverseze intersecţia rapid, însă nu i-a reuşit. Drept rezultat, şoferul utilitarei, care a nu a frânat dintr-un motiv necunoscut pentru a evita impactul, a intrat în partea dreaptă laterală a maşinii de teren.

Volvo-ul a mai primit o lovitură pe partea laterală din stânga pentru că a fost proiectat într-un Porsche care a ieşit prea mult în intersecţie. Din fericire nimeni nu a avut de suferit traumatisme, chiar dacă pernele de aer au acţionat doar la maşinile moderne.

Vezi şi: În ultimii 16 ani niciun om nu a murit în el. Ţara în care Volvo XC90 a fost numit cel mai sigur automobil

Vezi şi: (foto) Accidentul zilei în Chişinău. Şoferul vinovat se cunoaşte de departe

Vezi şi: (video) Ce a fost asta? Momentul producerii unui accident bizar în Chişinău, surprins de o cameră

Vezi şi: (video) Accident în Chişinău cu mari semne de întrebare. Internauţii nu pot stabili cine e vinovat

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa [email protected]

Iti place articolul?