(video) Conducea atât de agresiv un Corvette ZR1 pe circuit, încât maşina a sunat singură la urgenţă de trei ori

Pilotul şi jurnalistul american Andy Pilgrim a condus deja multe maşini în viaţa sa şi pe câteva zeci le-a adus pe autodromul NCM Motorsports Park din Bowling Green, Kentucky. Ultima experienţă acolo a fost una amuzantă, când a condus un nou Chevrolet Corvette ZR1 pe circuitul local de 5.15 km lungime şi cu 23 de curbe.

Vezi şi: (video) Eşapamentul lui Chevrolet Camaro ZL1 este într-atât de gălăgios încât poate deschide airbag-urile

În timp ce el a aplicat frâna la o viteză de 238 de km/h pentru a-și stabili un itinerar corect pentru abordarea unei curbe, un operator de la serviciul de asistență de urgență OnStar de la General Motors s-a făcut auzit în difuzoare. “Creierul” sportivei ar fi considerat că această manevră este una periculoasă şi a tras un semnal de alarmă pentru că şoferul ar fi avut nevoie de ajutor.

Acesta din urmă a explicat operatorului de pe fir că se află pe un circuit, totul e ok şi nu are nevoie de ajutor, însă cu asta nu s-a terminat.

Al doilea apel a fost efectuat automat după un minut de la primul şi Andy Pilgrim a fost nevoit din nou să-i explice unui alt operator că totul este în ordine şi că în acele clipe conducea maşina pe circuit. Dar asta nu a fost tot, un al treilea apel a fost realizat la încheierea turului.

Vezi şi: (video) Primul accident cu noul Chevrolet Corvette ZR1 în public. La volan era chiar vicepreşedintele GM

Inginerii de la Chevrolet nu au fost capabili ca deocamdată să găsească o soluţie pentru rezolvarea acestei probleme. Se consideră că apelurile la urgenţă se fac atunci când senzorii din maşină detectează o combinaţie de viteză şi forţe, care ar fi similare celor înregistrate în timpul unui accident.

Un asemenea “bug” înregistrează deseori şi băieţii de la Hennessey Performance, a căror produse se mişcă mai brutal şi fac mai multă gălăgie.

Vezi şi: (video) Chevrolet a măsurat în mod profesionist viteza maximă pe care o poate atinge noul Corvette ZR1

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/