(video) Cu murdărie peste murdărie. Ce a fost surprins că face un taximetrist din Chişinău spre miezul nopţii

Unii taximetrişti din capitală devin brusc “săraci” atunci când vine vorba de spălatul maşinilor de serviciu. În loc să facă acest lucru cumsecade, aceştia folosesc uneori soluţii care arată cât de indiferenţi sunt faţă de întreţinerea autovehiculului şi de călătorii pe care îi transportă.

Pentru că temperaturile sunt de câteva zile pozitive şi respectiv duc la topirea zăpezii, pe unele străzi din capitală apar băltoace cu apă. Un taximetrist a profitat de acest lucru şi şi-a spălat maşina murdară cu apă la fel de murdară. Mai mult, nu a făcut asta în timpul zilei, ci spre miezul nopţii, în speranţa că nu va fi văzut de nimeni.

Soluţia se practică şi în rândul şoferilor de microbuze, de regulă în staţiile terminus. Ulterior pasagerii sunt nevoiţi să atingă mânere murdare şi să suporte mirosuri neplăcute.

Vezi şi: (video) Instrucţiunea despre cum să speli maşina cu un bebeluş i-a cucerit pe internauţi

Vezi şi: (video) Drum mai scurt către client? Un taximetrist a fost văzut cu maşina pe lacul Ghidighici

Vezi şi: (video) Şoferul unei Toyota şi-a spălat mult mai bine maşina imediat ce a ieşit din spălătorie

Vezi şi: (video) Spălătorie auto din mers în Chișinău! Numai la noi în capitală poți vedea așa ceva

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise