(video) Cum merge? Mercedes-Benz E-Class W124

Acum 35 a apărut această maşină şi iată că după 35 de ani am reuşit să o filmăm. Chiar dacă nu mai este nouă, nu mai este actuală din punct de vedere tehnologic, nu are un motor eco, va rămâne o legendă. O iubim nu numai pentru apariţia în nenumărate filme, ci şi pentru că este o definiţie a ceea ce înseamnă un sedan cu tentă retro.

Pentru acest reportaj am găsit acasă un E 200 în stare bună, produs în anul 1994 şi care mai rulează bine merci pe drumurile locale. Se datorează acest lucru în primul rând propulsorului pe benzină fiabil, dar şi a suspensiei care este chiar mai moale decât la unele maşini moderne. Să nu uităm că este şi o maşină uşoară, sub 1.4 tone, ceea ce are un impact major asupra consumului de combustibil.

Am mai fost impresionaţi să revedem şi să ne aducem aminte în prezent de dotările şi tehnologiile de altă dată, precum: ştergător pentru parbriz cu un singur braţ central, tetiere spate pliabile, centuri de siguranţă cu pretensionare, airbag-uri şi altele.

Am luat automobilul la o scurtă plimbare prin afara oraşului şi iată ce impresii ne-a lăsat. Cum acestea în gând sperăm că vom încerca şi alte versiuni. Vizionare plăcută.

Vezi neapărat: (video) Test Drive: Mercedes-Benz S-Class W140 – cum era luxul în anii 90?

Vezi şi: (foto) Încă mai „trăieşte”. Istoria unui Mercedes W124 care a parcurs peste 3.4 milioane de km

Vezi şi: Un neamţ a parcurs un milion de km cu un E 200 D W124. Câţi bani a mai investit timp de 25 de ani

Vezi şi: (foto) Un moldovean şi-a importat un Mercedes W114 Coupe şi i-a pus nişte plăcuţe de invidiat

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/