(video) Cum merge? Skoda Superb Combi B6 2.0 TDI 4×4 DSG

Un nou second test pe canalul nostru de Youtube este despre un Skoda Superb Combi B6, din generaţia precedentă, în variantă facelift, care este una dintre cele mai căutate maşini pe piaţa celor rulate. De ce e căutată? Pentru că reuşeşte să combine confortul, utilitatea şi practicabilitatea.

Pentru acest review am găsit un exemplar cu propulsor 2.0 TDI, cel mai puternic disponibil pentru această generaţie, care produce 170 CP şi 350 Nm de cuplu. Puterea o prelucrează un DSG cu ambreiaj umed şi este transmisă spre roţi prin intermediul unui sistem de tracţiune integrală. Sprintul până la 100 de km/h îl poate realiza sub 10 secunde, iar viteza maximă poate depăşi 220 de km/h.

Maşina pe care am testat-o mai dispune şi de o mulţime de dotări interesante, unele care mai rămân actuale şi până în prezent, însă poate cel mai important este spaţiul pe care îl oferă, un criteriu important pe care îl caută familiştii. Despre toate acestea, dar şi despre intervențiile de ordin tehnic pe care le-a avut deja de suferit automobilul, vedeţi în reportajul video pregătit.

Nu uitaţi să vă abonaţi la canalul nostru de Youtube pentru a vedea cele mai noi materiale realizate. Dacă încă nu aţi făcut-o, click simplu pe banner-ul de mai jos:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/