(video) Cum să conduci un “Ghelik” prin Chişinău? Vei râde cu lacrimi

Valeriu Raşcu, autorul proiectului Banca de Bancuri, prezintă o scurtă şi amuzantă lecţie despre cum să conduci un Mercedes-Benz G-Class prin Chişinău, maşină cunoscută în popor şi cu numele de “Ghelik”.

Imaginile video care la sigur vă vor ridica dispoziţia au fost filmate şi montate de echipa AutoBlog.MD. Enjoy şi nu uitaţi de un share dacă v-a plăcut!

Astfel, odată ce te urci într-un asemenea SUV iconic, scaunul trebuie să fie ridicat cât mai sus posibil pentru a avea o vizibilitate mai bună, iar centura nu trebuie cuplată, ironic vorbind.

De asemenea, prezenţa unui G-Class în trafic trebuie respectată. Alţi conducători când îl văd ştiu deja că trebuie să îi cedeze trecerea pentru a nu avea de-a face cu cel din spatele volanului.

Nu în ultimul rând, un şofer de Mercedes-Benz G-Class îşi poate permite să parcheze unde doreşte şi pe câte locuri doreşte, în ciuda faptului că este neregulamentar sau primeşte observaţii din partea pietonilor.

Apropo, acest Mercedes-Benz G-Class a fost oferit de CUN Auto Rentals, singura companie care deţine un parc auto compus doar din modele premium marca Mercedes-Benz şi pe care le dă în arendă.

Vezi şi: (video) Lecţie practică: Învaţă cum să fii un şofer de BMW în Moldova

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/