(video) De câte secunde are nevoie noul Mercedes-AMG G 63 pentru a atinge viteza maximă

Performanţele dinamice ale noului Gelendewagen, modelul preparat de AMG, au fost testate pe un autobahn german. Imaginile video pe care le puteţi viziona în cele ce urmează arată nu numai cât de rapid se poate mişca SUV-ul pătrăţos, ci şi viteza maximă pe care o poate înregistra, aceasta fiind mai mare decât cea declarată oficial.

Timpii de acceleraţie au fost înregistraţi cu ajutorul unui aparat special. Acesta a indicat că acceleraţia de pe loc şi până la o viteză de 100 de km/h a fost realizată în 4.3 secunde, cu 0.2 mai repede decât cifra anunţată oficial.

Accelerația 0-200 de km/h durează doar 16.6 secunde, iar cea de pe loc şi până la viteza maximă a durat 35 de secunde. De asemenea, s-a calculat timpul necesar accelerării de la 100 la 200 de km/h, rezultatul fiind de 12.3 secunde.

Amintim că noul Mercedes-AMG G 63 a fost prezentat în ultima lună de iarnă din acest an. Maşina a devenit mai puternică, fiind dotată cu un motor V8 bi-turbo de 4.0 litri, care produce 585 CP şi 850 Nm de cuplu.

Viteza maximă pe care o poate înregistra este limitată standard la 220 de km/h, ori la 240 de km/h dacă se optează pentru pachetul opţional AMG Driver‘s package. Din imagini vedem că SUV-ul a putut atinge 245 de km/h.

Vezi şi: A început producţia noului G-Class la mai puţin de 1500 de km de Chişinău. Iată cât costă în Moldova

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/