(video) De ce fostul boxer şi actualul deputat rus Nikolai Valuev nu şi-ar lua un nou AURUS Senat

Fostului boxer şi actualului deputat rus Nikolai Valuev i-a plăcut noul automobil premium rusesc AURUS Senat, însă nu şi-ar cumpăra o astfel de maşină. Declaraţia a fost făcută în cadrul Salonului Auto de la Moscova, Valuev fiind unul dintre aleşii poporului, care a trecut prin standurile mai multor producători auto.

Într-o postare cu două fotografii pe contul său de Instagram, acesta a declarat că “a avut ocazia să se aşeze în maşină şi ceea ce a văzut la exterior a găsit că se imită şi la interior, fiind impresionat”.

Vezi neapărat: (video) Noul AURUS Senat a fost prezentat la Moscova. Curiozități şi părerile jurnaliştilor

Dintr-o altă perspectivă, lui Nikolai Valuev nu i-a plăcut noul sedan pentru că nu încape comod în el! Cu ai săi 2.13 metri în înălţime şi o greutate de minim 145 de kilograme, cu greu a stat pe un loc din spate, fiind nevoit să aplece capul.

Totuşi, pentru genunchi a avut suficient spaţiu, semn că dimensiunile ampatamentului sunt bine proporţionate.

Întrebat fiind dacă şi-ar lua o astfel de maşină, acesta a răspuns negativ, preferând mai degrabă un SUV. Însă a fost plăcut surprins să afle că în gama AURUS se va regăsi un astfel de automobil, care l-ar putea interesa.

Amintim că prezentarea modelului SUV al companiei AURUS ar putea avea loc la sfârşitul anului 2019 sau în 2020. Înainte de acest eveniment vom avea ocazia să vedem prototipul său la începutul anului viitor. Modelul se va numi Komendant.

Vezi aici cum ar putea arăta: (video) Noul brand auto AURUS, prezentat oficial. Director e un fost top manager al Daimler

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/