(video) Detroit 2018: Premieră – Noul Volkswagen Passat GT

Încă o premieră a companiei Volkswagen în cadrul Salonului Auto de la Detroit este varianta de serie a sedanului Passat GT. Maşina va fi produsă într-un număr limitat şi va primi peste 20 de schimbări atât în interior, cât şi la exterior, comparativ cu modelul obişnuit.

Amintim că un concept al modelului a fost arătat tocmai în toamna anului 2016.

Volkswagen Passat GT va fi echipat sub capotă cu un motor VR6 de 3.6 litri. Unitatea poate genera 284 CP şi 350 Nm. Cutia de viteze este una robotizată DSG cu şase trepte şi cu două ambreiaje, iar treptele pot fi schimbate şi manual cu ajutorul unor padele în spatele volanului. Caracteristicile dinamice deocamdată nu au fost dezvăluite.

De modelul standard se va deosebi prin blocuri optice LED, bare de protecţie din linia R-Line, un acoperiş, oglinzile laterale şi o grilă a radiatorului de culoare neagră, accente de culoare roşie, jante de 19 inci în două culori, stopuri fumurii, spoiler pe portbagaj, etc.

La capitolul tehnic se mai adaugă o suspensie sport revizuită care a micşorat garda la sol, dar şi un sistem sport de evacuare a gazelor de eşapament cu terminaţii duble.

În habitaclu au apărut nişte scaune cu profil sportiv, volan acoperit cu piele, inserţii din aluminiu şi material care imită fibra de carbon.

Lista dotărilor va include scaune cu încălzire şi ajustare electrică în opt direcţii, sistem de climatizare automată în două zone, sistem multimedia cu ecran tactil de 6.3 inci care suportă Bluetooth, control vocal şi interfeţele Apple CarPlay, Android Auto şi MirrorLink.

Noul Passat GT va putea fi vopsit doar în patru culori: Pure White, Reflex Silver, Platinum Grey şi Deep Black.

Vânzările modelului Volkswagen Passat GT pe piața americană vor începe în al doilea trimestru al acestui an. Preţul de start va fi de 29.090 dolari.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/