(video) Detroit 2019: Premieră mondială – Noul SUV premium Cadillac XT6

O nouă premieră de la Cadillac sub forma unui SUV. Noul XT6 este o maşină cu trei rânduri de scaune, fiecare fiind “best seat in the house” și oferă tehnologii de siguranță avansate, atât standard, cât şi opţional.

Potrivit americanilor, premiera modelului este una globală şi va avea loc public la Salonul Auto de la Detroit, deja peste câteva ore.

Creat pentru ca pasagerii să poată profita la maxim de el în timp de rulează pe şosea, acest nou SUV cu trei rânduri de scaune se centrează pe o cabină de lux, adaptabilă și conectată, completată de o manevrabilitate receptivă și o suită cuprinzătoare de tehnologii de siguranță standard și altele disponibile.

“Primul Cadillac XT6 oferă un amestec impresionant de spațiu, siguranță și caracteristici de confort pentru clienții care se bucură de toate acestea. Acesta se alătură modelului nou XT4, care a urcat pe primul loc în segmentul său, cel mai bine vândut la nivel mondial XT5 și iconicul Escalade, pentru a accelera creșterea globală a mărcii, cu un spirit care este unic pentru Cadillac”, a declarat Steve Carlisle, președintele Cadillac.

Fiecare inci al modelului XT6 a fost atent gândit și dezvoltat pentru a oferi un loc rafinat și confortabil, cu posibilitatea de a vă conecta și a vă bucura de plimbare.

“Fiecare scaun este cel mai bun şi oferă cea mai bună poziţie de şezut din segment. De la accente de lux, confort și comoditate la caracteristici premium de sunet și tehnologie, fiecare pasager beneficiază de o experiență optimizată”.

Noul XT6, cu design exterior inspirat de la conceptul Escala, avansează estetica interioară contemporană a Cadillac, cu linii de suprafață elegante, largi și interfețe simple. Este o expresie care focalizează atenția asupra calității și autenticității materialelor și a meșteșugului impecabil.

Echiparea distinctivă și culorile interioare deosebesc modelele în versiuni Premium Luxury (maşina în nuanţă maro) și Sport (argintie). Maşinile în primul nivel de echipare sunt decorate de obicei cu diverse inserţii din lemn exotic, în timp ce un XT6 Sport se poate mândri cu inserţii din fibră de carbon, fiind inspirat de performanţă.

De asemenea, accente exterioare în Bright Galvano disting modelul Premium Luxury, în timp ce XT6 Sport este definit de accente mai întunecate și de detalii mai agresive, inspirate de performanță, inclusiv prin jantele de 21 de inci disponibile opţional.

Ambele modele au o tehnologie avansată de iluminare, inclusiv semnături luminoase verticale cu LED-uri. În total sunt puse la dispoziţie două variante de faruri: cu un design standard cu un proiector LED bi-funcţional sau un sistem opţional, performant, cu faruri care conţin câte trei elemente de proiecţie a luminii.

Funcțiile de confort disponibile dau asigurări că tuturor pasagerilor li se oferă o experiență de lux, indiferent pe care loc stau, inclusiv prin primul sistem audio Bose® Performance Series montat vreodată pe un Cadillac, care este format din 14 difuzoare personalizate, care oferă un sunet captivant și puternic în cabină.

Printre dotările suplimentare disponibile se numără şi scaunele tapiţate cu piele premium semi-anilină, ionizator al aerului, scaune față încălzite/ventilate automat și scaunele laterale încălzite pe al doilea rând, precum și un volan cu încălzire automată ce este oferit standard.

În plus, funcțiile de confort disponibile pe XT6 îi ajută pe conducător și pasagerii să fie mereu conectaţi la reţea, să fie încrezători și să aibă totul sub control, inclusiv prin: cruise control adaptiv, sistem Night Vision cu o cameră termală, NFC pentru conectarea telefonului şi încărcarea acestuia wireless, HD Surround Vision Camera, uşă a portbagajului acţionată printr-o mişcare de picior şi cu iluminare, acces keyless în maşină şi pornire adaptivă a motorului/climatizării de la distanţă.

Apropo, al treilea rând de scaune rabatabile electric se oferă standard, iar controlul de la distanţă a rabatării scaunelor de pe al doilea rând sporeşte versatilitatea.

Noul XT6 oferă o suită completă de tehnologii de asistență și siguranță pentru șoferi, care îi pot ajuta să fie mai conștienți de mediul în care se află. Acestea includ tehnologii sofisticate pe bază de radar, cameră și alţi senzori.

În plus, structura vehiculului este proiectată pentru a menține ocupanții în siguranță, cu materiale premium pentru caroserie și caracteristici cum ar fi părţile dure care sunt ascunse de barele de protecţie şi primesc asupra lor impactul, sau un sistem de reținere de ultimă oră, inclusiv șapte airbag-uri standard.

Iată lista dotărilor standard şi opţionale la acest capitol:

Gândirea asupra integrării tehnologiei este esențială pentru misiunea lui XT6, cea de a oferi o experiență solidă și intuitivă în vehicul. Acesta ridică conectivitatea la un nou nivel pentru Cadillac, cu unele dintre cele mai avansate caracteristici ale mărcii.

Ultima experiență de utilizare oferă mai multe moduri de interfață cu sistemul, inclusiv o asociere cu o singură atingere prin Near Field Communication și un nou controler rotativ cu funcționalitate intuitivă. Și când vine vorba de conectare, toate maşinile vin cu șase porturi USB (câte două pentru fiecare rând de scaune).

Dotări suplimentare disponibile pentru suport și conectivitate includ:

  • Personalizare – profilurile de utilizator stocate în cloud le permit clienților să acceseze profilul lor personalizat în alte vehicule GM echipate corespunzător;
  • Funcție de navigaţie actualizată cu introducere intuitivă şi naturală a adreselor;
  • Capabil să funcţioneze cu SiriusXM 360L (radio şi alt conţinut multimedia transmis prin satelit);
  • Hotspot 4G LTE Wi-Fi;
  • Interfeţe Apple CarPlay şi Android Auto;
  • Încărcător wireless cu o putere de 15W;
  • Regim “Teen Driver” (cu posibilitatea de a limita dotările/funcţiile/caracteristicile dinamice ale maşinii dacă este condusă de un începător).

Controlerul rotativ de pe noul XT6, cu noua funcţie de mişcare, este o noutate pentru Cadillac și este proiectat să completeze butoanele care uneori sunt incomode de apăsat, dar și comenzile pe volan, facilitând navigarea prin sistemul multimedia care este afişat pe ecranul color tactil de 8 inci şi cu o rezoluţie HD. Acesta se bazează pe tehnologia introdusă pe XT4, adăugând funcția “jog” pentru a permite utilizatorului să-l încline, similar unui joystick, pentru a naviga cu ușurință între elementele afișate pe ecranul tactil.

Experiența de conducere a lui XT6 oferă un echilibru plăcut de răspuns și rafinament, cu un sentiment de soliditate care sporește încrederea conducătorilor auto. Aceste calități sunt distilate în mod unic între modelele Premium Luxury şi Sport, cu un accent mai mare pe izolarea fonică pe primele și un sentiment mai mare de agilitate care se formează datorită şasiului tunat al maşinilor XT6 Sport.

Modurile de rulare selectabile de către şofer îi permit modelului XT6 să se adapteze și mai bine la preferințele sale și la schimbarea condițiilor de drum. Modurile sunt calibrate în mod unic pentru a susține caracteristicile modelelor Premium Luxury sau Sport.

Un sistem de tracţiune integrală este disponibil opţional pe modelul Premium Luxury şi standard pe cel Sport. Pe acesta din urmă este folosită o schemă cu dublu ambreiaj Sport Control active twin-clutch AWD, care contribuie la îmbunătățirea experienței de conducere cu controlul activ al înclinării/rotaţiei automobilului.

Modelele Sport au, de asemenea, un sistem de control activ al amortizării şi un raport de direcție mai rapid, care este implementat pentru a susține un simț de conducere la un nivel de entuziasm, cu un feedback sporit și o reacție generală mai mare.

Noul Cadillac XT6 este lansat, poate deocamdată, doar cu un singur motor V6 pe benzină de 3.5 litri, de tip Double OverHead Camshaft, care produce 231 kW (314 CP) şi 373 Nm de cuplu. Cutia de viteze la care este cuplat e una automată cu nouă trepte şi cu tehnologie Electronic Precision Shift. Pentru a economi carburant este prevăzut şi un sistem Fuel Management care transformă V6-le într-un V4 când nu e nevoie de multă putere.

Amintim că noul Cadillac XT6 îşi face debutul public la North American International Auto Show, la Detroit, între 14-27 ianuarie curent. SUV-ul va fi produs în Spring Hill, Tennessee, şi va putea fi comandat din această primăvară. Un preţ de start şi alte informaţii adiţionale vor fi lansate mai aproape de data startului producţie.

Caracteristici şi dimensiuni:

GALERIE FOTO (sursă imagini LIVE: cnet.com)

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/