(video) Dilema zilei: E mai bine să-ţi cumperi un Lamborghini sau noul KIA Forte şi o vilă în Italia?

KIA a făcut un filmuleţ promoţional inedit pentru noul Forte şi îl compară cu supercarul italian Lamborghini Aventador! În imaginile video, pe alocuri amuzante, sunt enumerate avantajele sedanului față de bijuteria pe care nu oricine şi-o poate permite.

https://youtu.be/m7L9XRfGULo

Primul avantaj, conform celor de la KIA, este că Forte are patru portiere obișnuite și un portbagaj de trei ori mai mare decât cel de sub capota unui Aventador. Mai mult, sedanul nou-nouţ are un sistem multimedia cu ecran tactil, sistem de încărcare fără fir pentru smartphone-uri și cinci locuri pentru pasageri, de toate acestea fiind lipsite, din nou, supercarul.

KIA a mai ţinut să ironizeze că Lamborghini Aventador merge “puţin mai repede” decât Forte, însă de preţul unei maşini cu motor V12 şi aerodinamică excepţională (aproximativ 400.000 de dolari) poți să-ţi cumperi noul Forte și o mică vilă undeva în Italia.

Amintim că premiera noului KIA Forte a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Detroit, acum câteva ore. Sedanul este echipat cu un motor care generează 149 CP, cuplat la un variator. În Republica Moldova modelul Forte este vândut sub numele de Cerato.

Vezi toate detaliile despre noul model: (video) Detroit 2018: Premieră mondială – Noua generaţie KIA Forte

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/