(video) Drag race: Cum cel mai puternic Chevrolet Camaro de serie este umilit de un Cadillac Escalade

Atelierul Hennessey Performance a organizat o nouă cursă de o distanţă de 402 metri, prin care doreşte să ne arate că pachetele de tuning pe care le oferă pentru o gamă variată de maşini nu sunt „vorbe goale”. De această dată a ales să pună unul lângă altul la linia de start un coupe Chevrolet Camaro ZL1 1 LE şi un SUV Cadillac Escalade modificat.

Maşina de teren are montat cel mai performant power pack pregătit de Hennessey Performance – HPE800. Acesta prevede ca motorul EcoTec3 L86 V8 de 6.2 litri să producă în total 805 CP și 1.100 Nm, comparativ cu cei 426 CP şi 621 Nm generaţi de un exemplar obişnuit.

Upgrade-ul presupune instalarea unui compresor nou, a unor pistoane noi, alte biele, a unui sistem modificat de inducţie şi multe altele. Toate noutăţile îi permit să facă 0-96 de km/h în doar 3.7 secunde.

Cadillac Escalade HPE800 by Hennessey Performance

Vezi şi: (video) Drag race: Noul vs vechiul Ford F-150 Raptor by Hennessey Performance

„Concurentul” său aici, versiunea extremă Chevrolet Camaro ZL1 1LE este echipată cu un motor V8 LT4 de 6.2 litri, care produce 650 CP și 880 Nm. În această configurație, muscle-car-ul poate accelera de la 0 până la 96 km/h în 3.5 secunde.

Chiar dacă SUV-ul Cadillac este semnificativ mai greu, dar dispune de un sistem de tracţiune integrală, acesta a reuşit să bată coupeul pe această liniuţă.

Vezi şi: (video) Drag race: Poate umili un Jeep Grand Cherokee Trackhawk un Dodge Challenger SRT Hellcat?

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/