(video) Echipa Williams F1 are o nouă denumire şi o nouă livrea pe monopost

Echipa de Formula 1 Williams Racing a prezentat maşina care va fi folosită în noul sezon competiţional şi a anunţat despre găsirea unui nou partener de titlu. Compania de telecomunicaţii ROKiT va susţine în acest an echipa britanică după ce sponsorul precedent Martini a renunţat la această idee.

Parteneriatul a fost dezvăluit în cadrul unui eveniment special care a avut loc la sediul din Grove şi marchează o nouă eră interesantă pentru echipă. În această ordine de idei, denumirea nouă a echipei este ROKiT WILLIAMS RACING.

Monopostul Williams Mercedes FW42 este construit pe baza aceluiași şasiu care a fost utilizat şi anul trecut, însă a fost adaptat noilor caracteristici aerodinamice printr-o serie de noi aripi. Livreaua va fi acum una în culorile alb-albastru, semnificativ diferită de cea folosită până acum. Premiera publică a maşinii va avea loc în perioada testelor.

“Sub capotă” a rămas o inimă livrată de Mercedes-AMG, un V6 turbo de 1.6 litri care face parte dintr-un sistem hibrid de propulsie, care produce în total peste 900 de CP. Alte tehnologii de propulsie sunt făcute de divizia Williams Advanced Engineering a grupului Williams.

Împreună cu noul sponsor general, echipa lui Claire Williams a decis să înnoiască lista piloţilor în speranţa că se vor atinge rezultate mai bune. În noul sezon îi vom vedea pe Robert Kubica şi George Russell.

În sezonul din 2018, echipa britanică a avut unul dintre cele mai proaste rezultate din istorie, clasându-se în clasamentul pentru Cupa Constructorilor pe ultimul loc, cu doar 7 puncte câştigate.

La fel, piloţii săi Lance Stroll şi Sergey Sirotkin au finisat sezonul pe locurile 18 şi 20 cu 6 şi un singur punct respectiv.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/