(update) Mansory a scos la vânzare primul Bugatti Chiron modificat, exemplarul expus la Geneva Motor Show

(update 10.06.2019) Atelierul lui Kourosh Mansory a scos la vânzare exemplarul modificat Bugatti Chiron pe care l-am văzut expus la Salonul Auto de la Geneva. În anunţul publicat pe mobile.de se specifică un preţ impunător de 4.250.000 de euro!

Pentru comparaţie, la momentul lansării un Bugatti Chiron din uzină costa minim 2.4 milioane de euro.


(26.03.2019) Este cel mai scump program de tuning din lume! Primul Bugatti Chiron modificat vine de la Mansory

Atelierul de tuning MANSORY Design & Holding GmbH este un specialist recunoscut în rafinamentul extravagant al unor opere de artă automobilistice precum sunt produsele moderne ale mărcii Bugatti. Nici o altă companie din domeniu nu se poate lăuda cu o mai mare experiență în individualizarea acestei maşini sportive de lux decât echipa condusă de fondatorul şi designerul Kourosh Mansory.

Atelierul bavarez a prezentat modelul VINCERO pe baza modelului Bugatti Veyron 16.4 în anul 2009. Alte creaţii de neîntrecut în termeni de exclusivitate au fost numite ulterior VIVERE și D’ORO.

Cu noul CENTURIA, Mansory încă o dată îşi afișează măiestria sa exclusivă de modificare prin individualizarea lui Bugatti Chiron la un nivel fără precedent.

Modelul de serie Bugatti Chiron deja stă în vârful categoriei de maşini super sport, definit ca fiind de necontestat din cauza preţului şi exclusivității. Dacă credeți că aceasta este limita a ceea ce este posibil, atunci greşiţi amarnic.

Mansory se laudă cu primul program de tuning pentru noul Chiron, care, în opinia lor, constituie deja un facelift cuprinzător pentru această maşină. Exteriorul este evidenţiat de un kit exterior aerodinamic, compus din noi bare de protecţie, noi praguri, o nouă capotă şi un nou capac ce acoperă compartimentul motorului.

La acestea se adaugă inserţii în zona farurilor, noi prize de aer pe aripi, corpuri ale oglinzilor retrovizoare cu formă modificată, o priză de aer nouă deasupra acoperişului ce captează aerul pentru a-l direcţiona spre motor, un spoiler cu forme diferite, un splitter şi un difuzor uriaş printre altele. Toate au proprietăţi aerodinamice testate în tunel de vânt specializat.

De menţionat că pe lângă caroseria vopsită, aceasta fiind făcută din fibră de carbon, toate noile elemente adăugate de Mansory sunt din fibră de carbon forjată şi nevopsită, cu o textură personalizată şi cu un aşa-zis “praf de stele” integrat în compus. Soluţia este folosită în premieră şi se asortează de minune cu vopseaua caroseriei, care la fel îl conţine, precum şi tapiţeria specială strălucitoare din habitaclul care mai include un nou volan şi aplicaţii din fibră de carbon.

Pentru a finaliza aspectul vizual general, Mansory a dezvoltat noi jante din aliaj complet forjat, în stilul unor turbine şi cu un inel din carbon forjat care le acoperă pe margini. Acestea au fost special proiectate pentru anvelopele de înaltă performanță de dimensiuni 285/35 R 20 pe față și 355/30 R 21 pe spate. Apropo, partea posterioară este completată de un set de noi terminaţii ale eşapamentului.

Preţul unui program de astfel de modificări este de minim 1.5 milioane de dolari, asta chiar dacă nu se intervine deloc la partea tehnică! Potrivit Mansory, orice client care îl va solicita va primi o maşină unică deoarece nu vor putea exista două la fel.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/