(video) Ferrari 812 Superfast s-a ales cu un prim program de tuning de la Novitec Rosso

În crearea unui pachet de modificări pentru maşina care o puteţi observa mai jos au fost implicaţi atât bărbaţi, cât şi femei. Acesta este un Ferrari 812 Superfast şi abia acum atelierul german a reuşit să-l modifice la câteva capitole, însă nu este gata complet. O porţie de “adrenalină” care va fi injectată motorului este încă în proces de dezvoltare.

Vezi primul nostru contact cu Ferrari 812 Superfast: GENEVA 2017: Reportaj video de la standul Ferrari

Programul Novitec Rosso pentru modelul 812 a fost dezvoltat pentru o formă şi funcţie maximă a maşinii. Pachetul aerodinamic complet a fost proiectat și testat într-un tunel de vânt. Părţile suplimentare care au fost adăugate la exterior sunt realizate complet din fibră de carbon şi nu majorează cu mult greutatea maşinii. Toate contribuie real la o aerodinamică îmbunătăţită, oferind în același timp un aspect mai agresiv vehiculului.

Sistemele de evacuare de înaltă calitate sunt disponibile din metalul ultra-ușor inconel sau din oțel inoxidabil. Sistemele de evacuare ale atelierului se caracterizează prin utilizarea materialelor de cea mai bună calitate, o potrivire perfectă și o caracteristică puternică a sunetului. Acestea sunt disponibile ca şi componente individuale de optimizare a performanței cu (-5 kg dacă dacă sunt din oţel şi -7 kg dacă sunt din inconel) sau fără (-9 şi -11 kg respectiv, comparativ cu un eşapament din uzină) supape active controlate electronic.

Terminaţiile personalizate, polişate sau negre opţional, conferă posteriorului maşinii un aspect mai agresiv.

Vezi şi: (foto/video) Novitec Rosso modifică frumos modelul Ferrari GTC4Lusso T

Pentru a maximiza performanțele de condus, componentele suspensiei și combinațiile de jante și anvelope au fost adaptate pentru un contact maxim cu drumul.

Jantele pot fi de model NF8 Directional sau NF9, ambele forjate şi din aluminiu, de 21 şi 22 de inci pe puntea din faţă şi din spate respectiv, finisate în patru nuanţe principale. Aici se mai oferă opţional un set de aşa-zise “spacers” din aluminiu, care se adaugă între frâne şi jante pentru a mări vizual ecartamentul şi a face ca roţile să iasă puţin din arcuri (+20, +30 sau +40 mm).

De asemenea, pentru aceste componente, dar şi pentru jante, se pun la dispoziţie piuliţe de prindere din titan.

Ce ţine de suspensie, inginerii de la Novitec oferă de la un kit de arcuri noi, prin care se reduce garda la sol a maşinii (-35 mm), până la un sistem de suspensii complet reglabil, cu specificații detaliate și parametri.

Arcurile sportive propuse sunt compatibile cu suspensia originală, iar al doilea set mai sofisticat cuprinde şi nişte componente hidraulice care permit ridicarea punţii faţă cu 40 de mm suplimentar, prin apăsarea unui singur buton.

Băieţii de la Novitec Rosso au promis că deja s-au apucat să facă o versiune mai extremă şi limitată a modelului, numită N-Largo, aşa cum a avut şi predecesorul său F12berlinetta. Interesant că toate maşinile realizate într-o astfel de versiune, chiar şi ultimul Ferrari 488 N-Largo, nu mai sunt disponibile pentru a fi cumpărate deoarece stocurile s-au epuizat.

Primul proiect de tuning pentru 812 Superfast: (video) „Sfânta Treime” a celor de la Mansory. Vezi cum au modificat un McLaren, un Ferrari şi un Aston Martin

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/