(video) Filmate cu drona. Mii de maşini VW îşi aşteaptă sfârşitul lângă un stadion american

Imagini uimitoare surprinse cu o dronă în oraşul american Pontiac. Mii de maşini marca Volkswagen, interzise în SUA după scandalul Dieselgate, stau parcate în preajma unui stadion părăsit.

Vezi şi: (galerie foto) Iată cum au început să se răzbune unii americani pe VW din cauza scandalului Dieselgate

Toate aceste automobile au sub capotă propulsoare diesel de 2.0 litri şi au fost cumpărate înapoi de la proprietari. Autorul filmuleţului spune că în ţară mai există câteva astfel de parcări enorme.

Amintim că în primăvara anului 2016 autorităţile americane şi compania VW s-au înţeles ca marca germană să ofere bani în schimbul maşinilor cu defecte. În total în SUA s-au găsit circa jumătate de milion de maşini cu dispozitive care micşorează nivelul de emisii la măsurări.

Vezi şi: (galerie foto) Ce se întâmplă cu automobilele pe care producătorii nu pot să le vândă

Cetăţenii americani pot alege: să vândă maşina înapoi celor de la VW sau să o repare gratuit. În ambele cazuri se acordă şi o compensaţie financiară suplimentară.

Despre faptul că Volkswagen a aplicat o schemă înşelătoare pentru a trece cu brio de testele ecologice s-a aflat în septembrie 2015.

Vezi şi: VW a recunoscut că e vinovat în scandalul Dieselgate! Va plăti o ultimă sumă pentru a-i pune punct

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/