(video) Filmul Taxi revine pe marile ecrane din 11 aprilie! Iată ce vom vedea în a cincea parte

După o pauză de 11 ani, filmul de producţie franceză Taxi revine pe marile ecrane cu o a cincea parte. Un trailer anunţă că vom avea ocazia să vedem noua peliculă în cinematografe din 11 aprilie 2018.

Taxi 5 ne va povesti despre un ofițer de poliţie din Marsilia pe nume Sylvain Marot, care primeşte sarcina de a prinde un grup de infractori italieni care se plimbă pe străzile orașului francez cu automobile marca Ferrari.

Pentru a face acest lucru, el îşi va uni forțele cu un șofer mai puțin priceput, Eddy Maklouf, care se dovedește a fi nepotul legendarului Daniel Morales, de la care a primit drept moştenire un taximetru alb modificat marca Peugeot.

Vezi şi: (video) Cine este proprietarul maşinii din Chişinău, replica unui Peugeot 406 din filmul Taxi

În imaginile teaser îl putem observa pe Bernard Farcy, pe care îl cunoaștem după filmele anterioare în rolul comisarului Gibert, însă majoritatea actorilor, inclusiv Samy Naceri care până acum ocupa rolul principal, nu vor apărea cu regret în a cincea parte.

În rolurile principalele vor mai apărea Franck Gastambide, care mai ocupă postul de scenarist şi regizor al filmului, precum și Malik Bentalha.

Varianta cu subtitrări în limba rusă:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/