(video) Ford prezintă crossoverul Edge facelift şi versiunea sport Edge ST cu 340 de CP

Ford Motor Company a prezentat oficial crossoverul Edge facelift pregătit pentru gama anului 2019. Automobilul surprins la teste încă din vara anului trecut s-a ales cu un design exterior revizuit, o nouă cutie de viteze, o linie de propulsoare mai puternice şi o versiune sport ST.

Premiera publică a modelului va avea loc în cadrul Salonului Auto Internaţional de la Detroit.

Crossoverul Ford Edge facelift a primit o grilă actualizată a radiatorului, blocuri optice şi stopuri modificate, o capotă şi bare de protecţie noi. În habitaclu s-a modificat minor arhitectura consolei şi a tunelului central, fiind scos tradiţionalul levier al cutiei de viteze.

Există noutăţi şi la capitolul siguranţă. Ford a extins lista de sisteme de protecţie şi asistenţă cu funcţie de avertizare în caz de coliziune, monitorizare a unghiurilor moarte, asistent la deplasarea în bandă şi multe altele.

Versiunea de bază a lui Ford Edge facelift va fi dotată cu un motor turbo pe benzină de 2.0 litri, cu patru cilindri, care acum produce 253 de CP (+5 CP). Cutia de viteze la care este cuplat este una nouă automată cu opt rapoarte, despre care Ford spune că asigură o economie mai mare de combustibil.

Pentru clienţii care doresc un Edge care nu numai să arate mai bine, ci şi să fie mai potent sub capotă, Ford este gata să ofere o versiune sport ST! Pentru a o pregăti au fost atraşi specialişti de la subdiviziunea Ford Performance.

Un Ford Edge ST va fi pus în mişcare de un V6 turbo de 2.7 litri, capabil să dezvolte 340 de CP şi 515 Nm de cuplu. Cutia de viteze este una automată cu opt trepte, iar sistemul de tracţiune poate fi doar unul integral.

La exterior un Edge ST facelift se deosebeşte de un crossover obişnuit printr-un kit exterior aerodinamic cu forme mai agresive, numeroase inserţii de culoare neagră, o grilă diferită a radiatorului, o bară de protecţie spate cu două terminaţii duble ale eşapamentului şi mecanisme de frânare mai performante. În habitaclu se folosesc materiale decorative exclusive şi scaune cu profil sportiv.

Detalii despre lista de preţuri şi nivelele de echipare disponibile pentru Ford Edge facelift vor fi făcute publice cel mai probabil în cadrul prezentării de la Detroit.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/