(video) Frankfurt 2017: Premieră mondială – Ediţia limitată Brabus 900 Widestar

Atelierul de tuning Brabus a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt “cel mai puternic SUV din lume cu motor V12”. Este vorba despre un Mercedes-AMG G65, modificat pentru ca să producă 900 de cai putere şi care are un kit exterior Widestar aplicat.

După cum am spus noutatea este construită pe baza unui Mercedes-AMG G 65, care standard este echipat cu un V12 de 6.0 litri şi care produce 630 de CP/1.000 Nm de cuplu. Cei Bottrop au mărit volumul propulsorului până la 6.3 litri, au schimbat arborele cotit, bielele, pistoanele şi au instalat două turbine noi împreună cu sisteme modificare de admisie şi evacuare a gazelor de eşapament.

Rezultatul: 900 de CP şi un cuplu maxim de 1.500 de Nm, însă care este limitat electronic la 1.200 Nm! Consumul mixt oficial anunţat de Brabus este de 17.9 litri/100 de km parcurşi.

Acceleraţia de la 0-100 de km/h acest monstru o face în 3.9 secunde, cu 1.4 secunde mai repede decât un G65 obişnuit. Viteza maximă a fost mărită cu 40 de km/h, până la 270 de km/h.

La exterior maşina a beneficiat de un kit aerodinamic Widestar care o face mai lată cu 12 cm şi majoritatea elementelor sunt făcute din fibră de carbon. Mai vedem corpuri de iluminat suplimentare cu LED-uri, jante de 23 de inci, mecanisme de frânare mai performante şi o suspensie Dynamic Ride Control modificată.

În habitaclu se foloseşte doar piele, bancheta din spate a fost înlocuită cu două scaune individuale şi pasagerii de acolo vor avea acces la un sistem multimedia individual. Pedalele sunt acoperite cu inserţii din aluminiu, iar tavanul cu Alcantara imită un cer cu stele.

În total vor exista pe planetă 10 astfel de maşini. Fiecare are un preţ de 666.000 de euro.

La Frankfurt Brabus a adus şi cea mai puternică decapotabilă cu patru locuri din lume.

Vezi mai multe: O decapotabilă mai puternică nu găsiţi! Brabus a modificat Mercedes-AMG S65 Cabriolet

GALERIE FOTO:

Sursă foto: Motor1

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/