(video) Furt de proporţii. 40 de SUV-uri Cadillac Escalade au rămas fără roţi timp de o noapte

Furt de proporţii în oraşul San Antonio din statul american Texas. 40 de SUV-uri luxoase de model Cadillac Escalade au rămas fără roţi timp de o noapte.

Hoţii au ţintit parcarea de maşini a unui dealer local, iar după ce şi-au făcut treaba au dispărut fără urmă. Maşinile au fost lăsate să se sprijine pe nişte bucăţi de lemn.

https://www.facebook.com/CustomC10Trucks/videos/1089057544522310/

Chiar dacă tot spaţiul era iluminat, aceştia au găsit cum să deconecteze lumina şi au lucrat în întuneric. Au acţionat foarte rapid, poliţia locală presupunând că ar fi un grup de hoţi profesionişti care au deja experienţă prin regiune.

Câteva camere de supraveghere au înregistrat nişte imagini în prezent fiind analizate de poliţie. Un caz asemănător, care ar putea avea legătură cu cel întâmplat recent, a avut loc în luna noiembrie a anului trecut la un dealer Ford.

Un Cadillac Escalade are un preţ de pornire în SUA de 72.965 de dolari şi este echipat standard cu jante de 20 de inci. Opţional sunt oferite alte patru modele care nu sunt deloc ieftine.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/