(video) Geneva 2017: Peste 100 de premiere mondiale şi europene vor fi în acest an

Începând de mâine, 7 martie, îşi va începe activitatea centrul expoziţional Palexpo, acolo unde se va desfăşura cea de-a 87-a ediţie a Salonului Auto de la Geneva (GIMS 2017).

Evenimentul automobilistic desfăşurat în oraşul evelţian este considera unul dintre cele mai mari şi mai valoroase din lume. Drept dovadă serveşte numărul impunător de premiere din acest an, peste 100 la număr, care vor fi lansate atât la nivel european, cât şi la nivel mondial.

Pentru o comparaţie, la Geneva International Motor Show 2017 vor debuta atât de multe automobile noi, cât s-ar fi putut vedea împreună la alte trei mari evenimente care s-au desfăşurat în ultima perioadă de timp, aici ne referindu-ne la Salonul Auto de la Los Angeles, cel de la Detroit şi Chicago.

Vezi şi: Excursie în timp: Cele mai tari premiere de la Salonul Auto de la Geneva

Deci, dacă vă planificaţi să mergeţi până la Geneva în următoarele zile doar pentru a fi unul dintre vizitatorii expoziţiei, ori dacă veţi urmări blogul nostru, veţi avea ocazia să vedeţi pe viu sau în imagini video transmise în direct modele actualizate de maşini sau unele absolut noi.

Printre acestea se vor număra: bestseller-ul Skoda Octavia sau noul Lamborghini Aventador S, automobilele Ford Fiesta şi Opel Insignia, modelele Range Rover Velar şi Porsche Panamera Sport Turismo.

FOTO: autograph.az

Sunt aşteptate cu nerăbdare şi noutăţile din segmentul crossoverelor şi SUV-urilor. Aici Mitsubishi ne va bucura cu noul Eclipse Cross, Volvo cu al său XC60, Opel cu două maşini de teren, dar şi modele din gama Audi.

Vor sclipi şi maşinile de la standul Mercedes-Benz şi Mercedes-AMG. Acolo vor putea fi văzute modele ca E-Class Cabriolet, E63 S Estate, GT C Roadster Edition 50, C63 S Cabriolet Ocean Blue Edition, C43 Coupe Night Edition, G650 LandauletX-Class Concept, dar şi un concept absolut nou, anunţat cel mai recent.

Pe lângă modelele lansate de producători renumiţi vor exista şi noutăţi de la ateliere de tuning, dar şi de la companii care produc maşini în număr limitat.

Vezi şi: AutoBlog.MD este în Geneva! Reportaje video cu cele mai importante premiere

Salonul Auto de la Geneva va începe prin două zile dedicate presei, 7 şi 8 martie, zile în care vom încerca să vă relatăm toate noutăţile. Publicul larg va avea acces în Palexpo de la 9 şi până la 19 martie.

TOATE PREMIERELE DE LA SALONUL AUTO DE LA GENEVA POT FI VĂZUTE AICI

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/