(video) Haas F1 Team, prima echipă care şi-a prezentat monopostul pregătit pentru noul sezon

Echipa Rich Energy Haas F1 a dezvăluit astăzi noul monopost pregătit pentru noul sezon de Formula 1, împreună cu o nouă livrea, la prestigiosul Royal Automobile Club (RAC) pe Pall Mall, Londra.

Designul noului VF-19 este foarte atrăgător, mai ales în imaginile digitale. Combinaţia de culori pentru livrea, cea neagră şi aurie, reprezintă culorile sponsorului general Rich Energy, un producător premium de băuturi energizante din Marea Britanie.

Maşina a fost dezvelită de piloţii Romain Grosjean și Kevin Magnussen, împreună cu directorul echipei Guenther Steiner și directorul executiv al Rich Energy William Storey, în faţa jurnaliştilor şi invitaţilor.

În plus față de infuzia brandului Rich Energy, Haas Automation își menține poziționarea proeminentă pe monopostul VF-19, tonul familiar de culoare gri asociat cu cele trei livrele anterioare, fiind realizat în câteva abţibilduri, aşa cum au existat şi pe VF-18, care a ajutat echipa să ajungă anul trecut pe locul 5 în clasamentul Constructorilor.

VF-19 mai promovează partenerii de la JACK & JONES, PEAK, BlueDEF, Richard Mille, Alpinestars şi Pirelli.

“Acesta este momentul sezonului când speri că ai ales designul corect și că poți fi competitiv cu el imediat. Noua mașină arată distinctiv, nu numai în ceea ce privește schema de culori, dar, de asemenea, cu noile reglementări în joc. Sperăm că aceste modificări de design pentru 2019 vor îmbunătăți cursele pe circuite, și, mai important, ne vor da şansa de a avea un impact şi mai mare la fiecare Grand Prix”, a declarat Gene Haas, fondatorul Haas Automation și președinte al echipei Rich Energy Haas F1.

Imaginile digitale cu VF-19, în plus față de prezentarea noii scheme de culori, de asemenea, arată impactul noilor reguli obligatorii ale noului sezon. Partea frontală simplificată este evidentă, fiind acum cu 200 de mm mai lată și cu 20 mm mai înaltă. Aceasta a fost proiectată pentru a permite conducătorilor auto să se urmărească reciproc mai îndeaproape și de a crește posibilitatea de depăşire.

În mod similar, aripa din spate este cu 20 de mm mai înaltă şi cu 100 de mm mai lată, soluţie care va contribui la slipstreaming. Plăci de barjă mai mici, repoziționate, sunt de asemenea vizibile, dar reduse în înălțime cu 150 de mm și împinse înainte cu 100 de mm, pentru a îmbunătăți fluxul de aer de la aripa din față, făcându-le mai puțin disruptive aerodinamic.

Premiera publică a noului monopost va avea loc în ziua de 18 februarie în incinta garajului echipei de pe circuitul Barcelona-Catalunya.

Specificaţiile monopostului VF-19 (putere totală sistem hibrid – 934 CP):

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/