(video) Hipercarul dezvoltat de Aston Martin şi Red Bull a primit oficial un nume

Companiile Aston Martin şi Red Bull au ajuns la un acord în privinţa numelui pentru automobilul creat în comun, cunoscut sub numele codificat AM-RB 001.

Astfel maşina care urmează să o vedem în viitorul apropiat se va numi Aston Martin Valkyrie.

Noul nume este o continuare a tradiţiei britanicilor de la Aston Martin, cea de a pune denumiri care încep cu litera “V” pentru cele mai puternice modele din gamă, de exemplu Vantage, Virage, Vanquish sau Vulcan.

Aston Martin a menţionat într-un comunicat oficial: “Chiar dacă numele modelului este legat de o mitologie, acesta va fi un hipercar fără compromisuri, o întruchipare a tehnologiilor de ultimă oră”.

În mitologia scandinavă, walkiriile sunt divinități feminine minore, care îl slujesc pe zeului Odin. Scopul lor este să îi aleagă pe cei mai eroici războinici care mor pe câmpul de luptă și să îi ducă în Valhalla.

Potrivit ultimelor informaţii, maşina va avea un şasiu din carbon, motor cu 12 cilindri şi un volum de 6.5 litri şi o transmisie cu şapte trepte. Puterea total generată va fi în jurul a 1.000 de cai.

Vezi mai multe detalii despre piesele pe care le va avea: Hipercarul produs de Aston Martin şi Red Bull va avea un motor unic

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/