(video) Hyundai HDC-2 Grandmaster se va transforma în cel mai mare şi mai luxos SUV al mărcii

Premieră de la Hyundai în cadrul Busan International Motor Show care se desfăşoară în aceste zile în Coreea de Sud. Marca a demonstrat o a doua maşină conceptuală care arată prin formele sale noul limbaj de design numit Sensuous Sportiness.

Conceptul este un SUV şi este numit HDC-2 Grandmaster, inspirat din jocul de şah. Reprezentanţii presei auto consideră că acesta se va transforma într-o maşină de teren mai mare decât Grand Santa Fe, asupra căreia deja lucrează compania, şi va fi un vârf de gamă.

În afară de faptul cum arată Hyundai nu a mai dezvăluit nimic şi în acest sens cel mai probabil acest proiect nici nu are o unitate de propulsie. În schimb se remarcă prin dimensiunile sale impunătoare şi o grilă a radiatorului care acoperă practic toată partea frontală a maşinii, combinându-se cu blocurile optice cu LED-uri şi luminile de zi. Interesante îi sunt şi oglinzile laterale care au fost înlocuite de nişte corpuri cu câte trei camere video.

Amintim că pentru prima dată, Hyundai a demonstrat nou limbaj estetic pe conceptul numit Le Fil Rouge (cod HDC-1) în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Ulterior, primul model de serie în care s-au folosit elemente ale acestui nou stil a fost sedanul LAFESTA.

Apropo, fotografii spioni au reuşit deja să surprindă SUV-ul cu trei rânduri de scaune care va fi mai mare decât modelul Grand Santa Fe. Acesta va aminti la exterior de formele lui HDC-2 Grandmaster şi va fi cel mai luxos model al mărcii din segmentul SUV.

Diferite surse au menţionat că noul model se va numi Hyundai Palisade şi acesta va avea un “frate” pe care îl va lansa KIA sub forma unui model de serie a conceptului Telluride. Iată cum ar putea arăta, potrivit unei imagini de tip render.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/