(video/update) Hyundai ne arată cum merge noul Palisade pe zăpadă, în timp ce altul a fost văzut la filmări

Distribuie:
 • 70
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

(update 20.11.2018) Ore numărate au mai rămas până la premiera noului Hyundai Palisade. Constructorul sud coreean a publicat un filmuleţ în care ne arată cum a fost testată maşina la capitolul suspensie şi tracţiune, pe poligonul de teste din Arjeplog, Suedia.

Modul de rulare Snow va funcţiona împreună cu un sistem de distribuţie automată a cuplului între punţi şi individual între fiecare roată de pe ele. Astfel, blocajele în zăpadă, chiar dacă o roată nu va fi capabilă să detecteze o suprafaţă pentru aderenţă, vor fi diminuate la minim.

De asemenea, în spaţiul virtual au apărut imagini cu maşina surprinsă în timpul filmărilor unor materiale promoţionale. Din păcate, calitatea proastă a acestora nu ne permite să-l vedem în mai multe detalii, însă SUV-ul e identic cu cel din prima fotografie oficială.

La fel, pe internet au apărut primele imagini de la interior noului Hyundai Palisade, însă acestea au fost realizate pe întuneric. Totuşi, forma planşei de bord pe care o are ne aminteşte foarte mult de cea din Hyundai NEXO. Atrageţi atenţia că nu va avea un levier al cutiei de viteze, ci butoane în loc.

Pe baza ultimelor informaţii şi imagini spion a fost creat un render de calitate, chiar dacă există o primă imagine oficială.


(update 12.11.2018) Hyundai Palisade – denumirea noului SUV vârf de gamă al mărcii. Prima imagine oficială

Colegii de la AutoReview au intrat în posesia primei fotografii oficiale cu noul Hyundai Palisade. Maşina are aproximativ aceleaşi forme ca şi în schiţele de mai jos, însă există careva diferenţe.

Partea frontală, singura pe care o vedem deocamdată, nu are nimic în comun cu noul Hyundai Santa Fe, ci mai degrabă cu Hyundai HDC-2 Grandmaster. Grila radiatorului este una mai masivă, bara de protecţie diferită, iar blocurile optice sunt la fel supra etajate, însă au un alt design şi împart o semnătură luminoasă reprezentată de două linii LED.

Uşile posterioare au o lungime mare pentru un acces uşor pe locurile din spate, iar consolele au fost scurtate pentru poziţionarea punţilor cât mai aproape de margini.


(09.11.2018) Compania Hyundai anunţă oficial că noul său SUV vârf de gamă va purta denumirea Palisade, aşa cum s-a vehiculat anterior în spaţiul online. Modelul este destinat familiilor moderne, oferind în schimb până la opt locuri pentru pasageri, materiale de calitate premium şi un spaţiu mare pentru bagaje.

Nu ni se confirmă, însă zvonurile spun că această maşină va înlocui definitiv modelul Grand Santa Fe, şi va fi diferit, dar familiar, atât la capitolul design, cât şi la dotări, faţă de un Santa Fe obişnuit, SUV pe care am reuşit deja să-l testăm.

Hyundai spune că noul Palisade va transmite un aspect exterior îndrăzneț prin care va capta o atenție deosebită pe străzi și are o puternică imagine inerentă a siguranței și securității, deosebit de importantă pentru părinții cu familii în creștere și cu un stil de viață activ. O mare parte din formele sale au fost redate de conceptul HDC-2 Grandmaster.

Singura imagine teaser făcută publică ne arată o parte a uşii portbagajului, care va conţine denumirea modelului scrisă cu litere de tipar, un stil nou adoptat de Hyundai şi văzut deja pe Elantra facelift de exemplu.

Denumirea Palisade vine de la Pacific Palisades, o zonă de pe coasta de vest a Americii, care găzduiește o colecție de capodopere moderne sub forma unor case, construite la mijlocul secolului trecut şi proiectate de arhitecți precum Cliff May, Richard Netra, Charles & Ray Eames şi Eero Saarinen.

Regiunea se mândrește cu o briză răcoroasă venită din partea oceanului, acces ușor la plajă și apusuri de soare spectaculoase. De asemenea, oferă acces la diverse activităţi în aer liber prin intermediul a trei parcuri mari şi trasee de drumeții și ciclism.

Vom vedea noul SUV Hyundai pentru prima dată la Salonul Auto de la Los Angeles, pe 28 noiembrie. Modelul va fi disponibil pentru a fi cumpărat pe piața americană din vara anului 2019. Dacă va ajunge în Europa deocamdată nu se cunoaşte.

Concurentul său direct va fi noul KIA Telluride. Iată cum ar putea arăta maşina pe aceste două schiţe care se cred a fi oficiale:


Distribuie:
 • 70
 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  

You may also like...