in , ,

(video) Hyundai şi câţiva parteneri au pregătit patru maşini conceptuale pentru festivalul SEMA

Sud-coreenii de la Hyundai au publicat imagini oficiale cu maşinile conceptuale pe care le vor prezenta public la festivalul de tuning SEMA, ediţia 2016.

Un proiect comun al Hyundai şi Bisimoto este bazat pe SUV-ul Hyundai Santa Fe. Maşina modificată a primit o tracţiune pe puntea din spate şi un motor Lambda V6 de 3.8 litri care produce 1.075 cai putere.

Plus la toate, Santa-Fast are o transmisie şi un şasiu modernizat, alături de un exterior şi interior revăzut.

hyundai-santa-fe-fast-concept-sema_0

hyundai-santa-fe-fast-concept-sema_1

hyundai-santa-fe-fast-concept-sema_2

hyundai-santa-fe-fast-concept-sema_3

hyundai-santa-fe-fast-concept-sema_4

O altă maşină de teren modernizată este Rockstar Hyundai Santa Fe Concept. În crearea acestui automobil s-au implicat specialişti de la firma Rockstar Performance Garage. Ceea ce puteţi vedea în imaginile de mai jos este exclusiv pentru off-road.

Sub capotă se ascunde un motor Lambda V6 de 3.3 litri a cărui putere nu a fost specificată. Rockstar Hyundai Santa Fe Concept a primit jante de 17 inci care sunt acoperite de nişte pneuri care măsoară 35 de inci.

rockstar-hyundai-santa-fe-concept-sema_0

rockstar-hyundai-santa-fe-concept-sema_1

rockstar-hyundai-santa-fe-concept-sema_2

rockstar-hyundai-santa-fe-concept-sema_3

rockstar-hyundai-santa-fe-concept-sema_4

Modelul conceptual Gurnade Hyundai Veloster Concept este bazat pe Hyundai Veloster şi a fost făcut în colaborare cu specialiştii companiei Gurnade Inc. Automobilul a fost transformat în unul de curse, fiindu-i adăugat un kit exterior aerodinamic agresiv, bosaje mai proeminente, un splitter frontal, jante forjate, eleron, etc.

De asemenea maşinii i-a fost modificat motorul, interiorul şi şasiul. Cu cât a crescut puterea agregatului şi care sunt caracteristicile dinamice – nu s-a anunţat.

Într-un final Hyundai prezintă sedanul ARK Hyundai Elantra Concept. Datorită băieţilor deştepţi de la ARK Performance sedanul popular a fost transformat într-o adevărată maşină de curse.

Automobilul a primit nişte bosaje mai evidenţiate, un kit exterior aerodinamic revăzut, alături de un şasiu şi un motor modificat serios.

hyundai-elantra-concept-sema_0

hyundai-elantra-concept-sema_1

hyundai-elantra-concept-sema_2

hyundai-elantra-concept-sema_3

hyundai-elantra-concept-sema_4

hyundai-elantra-concept-sema_5

Toate modele conceptuale Hyundai vor putea fi văzute începând cu ziua de mâine în oraşul Las-Vegas.

hyundai-sema-2016-concepts_4

hyundai-2016-sema-lineup

Iti place articolul?