(video) Imagini spion cu Ford Mustang GT500. Bestia se va trezi în curând

Fotografii Automedia au surprins pentru AutoBlog.MD noua generaţie Ford Mustang GT500, model care va fi făcut cu ajutorul specialiştilor atelierului Shelby. Automobilul a fost observat la teste în preajma oraşului Dearborn.

Cel mai probabil, toate automobilele camuflate surprinse anterior, din luna mai, au fost doar versiunile actualizate ale modelelor GT350 şi până în prezent au fost confundate cu GT500. Acestei maşini însă îi lipseşte un eleron fix, iar sunetul care se aude prin eşapament este ceva mai agresiv.

Potrivit informaţiilor neoficiale, sub capota noului GT500 va fi montat un agregat V8 turbo de 5.2 litri volum, a cărui putere ar trebui să depăşească 700 de cai. Acceleraţia de la 0-100 de km/h ar trebui să o facă în mai puţin de 4.0 secunde.

Vezi şi: (foto/video) SEMA 2016: Rachetă aurită cu 750 CP sub forma unui Ford Mustang

De asemenea, pentru a ajusta coupeul la ultimele tendinţe de pe piaţă, cutia de viteze ar putea fi una robotizată. Jantele maşinii vor măsura cel puţin 20 de inci, iar mecanismele de frânare ventilate vor fi livrate de Brembo.

Premiera noului Ford Mustang GT500 ar putea avea loc chiar la începutul anului 2018.

TOATE ARTICOLELE CU MAŞINI ÎN IMAGINI SPION

 

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/