(video) Impresionant! Cum o Tesla Model 3 l-a salvat pe proprietar de un accident

Sistemul de pilotare automată și funcţia Autosteer de control automat al volanului ale companiei Tesla sunt supuse unor examinări constante. Acest lucru se datorează faptului că tehnologiile sunt departe de a fi perfecte și încă sunt actualizate în mod regulat.

Deși funcțiile de asistență activă ale conducătorului auto nu pot fi de încredere încă, acest lucru nu înseamnă că acestea nu pot împiedica producerea accidentelor. A demonstrat-o recent un electromobil Model 3 care rula cu autopilotul activ şi care l-a impresionat pe proprietar.

Maşina a detectat un vitezoman care venea din spate şi pentru că acesta urma să-i taie calea (aşa a prevăzut autopilotul) a virat automat pentru a fi evitată o situaţie periculoasă.

Vezi şi: (video) Maşinile Tesla pot prezice accidentele rutiere? Vezi ce s-a întâmplat pe o autostradă din Olanda

Totuşi, un conducător auto nu trebuie să se bazeze pe deplin pe sistemele de asistență, crezând că acestea înlocuiesc un șofer atent. Acest lucru nu este valabil doar pentru autopilotul Tesla, ci pentru toate sistemele similare actuale. În asemenea situaţii conducătorii trebuie să fie mereu în gardă şi să urmeze regulile lansate de producător în cazul în care există oportunitatea de a folosi o asemenea tehnologie.

În continuare puteţi urmări cum un studio de animaţie a luat înregistrarea video şi a realizat o animaţie completată cu o analiză, în care s-a încercat stabilirea vitezei vitezomanului.

Vezi şi: (foto/video) A fost Tesla, nu-i Tesla! Primul Model S din Moldova a fost accidentat

Vezi şi: (foto) Primul accident cu Tesla Model 3 în Europa. Şoferul dă vina pe autopilot. Cum a reacţionat producătorul

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/