(video) Încă un şofer cu un SUV Toyota a fost filmat tractând un camion, dar deja prin capitală

Încă un şofer din capitală şi-a folosit propriul automobil pentru a-i ajuta pe ceilalţi colegi de trafic în greutăţile întâmpinate după ninsoarea de ieri. Conducătorul unui SUV Toyota Land Cruiser 200 a fost filmat cum tractează un camion, iar imaginile video au fost făcute publice abia astăzi.

Maşina de teren cu propulsor diesel a tractat cu succes un camion care nu a putut urca în rampă pe strada Valea Crucii. În tot acest timp câţiva inspectori INP au oprit pentru puţin timp traficul.

Proprietarul, unul dintre administratorii grupului Oraşul fără rutiere, a declarat că nu ştie cine l-a filmat, însă va rămâne ca o amintire.

Vezi şi: (video) Aventura unui şofer din Chişinău. Şi-a scos maşina din garaj şi a mers să-i ajute pe cei blocaţi în nămeţi

ATENŢIE! Cuvinte necenzurate!

Acelaşi şofer a ajutat un alt camionagiu în 2017: (foto) Moldova: Toyota Land Cruiser 200 îşi arată muşchii tractând un TIR

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/