(video) Incident lângă redacţia AutoBlog.MD. Iată ce a păţit un şofer care se deplasa cu spatele

Acum câteva zile primarul interimar al municipiului Chişinău s-a lăudat pe o reţea de socializare că, în premieră, s-au efectuat lucrări de curăţire a zăpezii de pe marginea străzilor şi de pe trotuare, rămasă după deszăpezirea carosabilului. Din câte se poate vedea în prezent, mai departe de câteva străzi din sectorul Centru al capitalei nu s-a ajuns.

În această după amiază, în preajma oficiului redacţiei AutoBlog.MD, un conducător auto mai puţin atent a fost la un pas să se răstoarne. Deplasându-se cu spatele, acesta nu a observat un morman de gheaţă şi a intrat în el. Drept urmare posteriorul maşinii a sărit în aer.

Vezi şi: (video) A încercat să facă o întoarcere din viteză şi cu spatele. Manevra l-a costat scump

Iată cât de frumos arată bulevardul Mircea cel Bătrân cu tonele de zăpadă murdară şi îngheţată pe marginea carosabilelor, dar şi locul unde s-a produs incidentul:

Vezi şi: (foto) Parcarea unui centru comercial din Chişinău v-ar putea scurge serios de bani

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/