(video) Incident neplăcut pentru un şofer din sectorul Ciocana: I-a căzut un copac peste maşină

Ghinion pentru un şofer din Chişinău în primele zile ale noului an. Dimineaţa s-a trezit cu un copac căzut peste maşina sa, un sedan Skoda de culoare neagră.

Vezi şi: (foto) Un şofer din Chişinău a rămas fără maşină după ce un cablu electric a căzut peste ea

Copacul a ajuns peste automobilul care era parcat lângă scara unui bloc de pe strada Mihail Sadoveanu din sectorul Botanica. La faţa locului deja lucrează muncitori de la Spaţii Verzi, dar şi poliţişti, care urmează să taie arborele putred şi să investigheze circumstanţele producerii incidentului.

Proprietarul automobilului cere un sfat de la internauţi. Îşi doreşte să afle de la cei care s-au pomenit în situaţii similare cum să procedeze şi cum poate cere vreo compensaţie. Roagă să fie contactat prin mesaje private.

Vezi şi: (foto) Un şofer din Chişinău a primit o compensaţie pentru maşina-i distrusă de un copac

Vezi şi: (video) Născut în cămaşă. Un șofer a supraviețuit după ce peste mașina sa a căzut o macara

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/