(video) KIA Moldova a prezentat oficial noul showroom

Noul distribuitor oficial al mărcii KIA Motors în Republica Moldova, compania AutoFrame-FM, a inaugurat la 23 martie 2017 un nou showroom la Chişinău. Sediul de pe strada Socoleni 18 a fost amenajat în doar câteva săptămâni după anunţul de revenire a KIA pe piaţa locală.

Cu această ocazie a fost organizată o petrecere pe cinste pentru a sărbători apariţia unui nou jucător important pe piaţa de maşini noi.

KIA a avut puterea de a surprinde din start. Oaspeții, ajunși la fața locului, au fost întâmpinați instant de mai multe modele de mașini KIA care au fost aranjate frumos afară pentru a putea fi explorate de orice doritor.

Cu doar o zi mai devreme la noul showroom a ajuns și modelul KIA Sorento în trei exemplare care i-a surprins plăcut pe vizitatori. În același context vorbind, chiar înainte de startul evenimentului, un camion cu platforme care a adus încă cel puțin 4 exemplare Sorento noi-nouțe. Se pare că noul distribuitor KIA în Moldova este hotărât ca să cucerească piața cu acest SUV care poate avea până la şapte locuri.

Covorul roşu şi lumina reflectoarelor i-au invitat pe toţi înăuntru, acolo unde vizitatorii au fost întâmpinaţi cu şi mai multă căldură. Printre aceştia s-au numărat actuali şi potenţiali clienţi, oameni de afaceri şi mulţi alţii, în total fiind circa 200 de persoane.

După ce li s-a oferit ocazia să îşi facă fotografii la un perete special amenajat, alături de două domnişoare frumoase îmbrăcate în rochii de culoare roşie, o parte din oaspeţi au putut explora în continuare câteva modele KIA, în timp ce alţii au servit câte o cupă de şampanie şi au format grupuri pentru discuţii.

Peste câteva clipe evenimentul festiv de deschidere a început în gazda lui Timur Miroşnicenco, un showman originar din Ucraina şi pe care îl vom mai vedea drept prezentator la concursul muzical Eurovision din acest an. Acesta a făcut o scurtă prezentare a KIA Motors, denumirea companiei descifrându-se din limba coreeană – “a ieşi din Asia în întrega lume”. KIA Motors este un brand auto puternic, fiind poziţionat pe locul doi în ţara de origine şi pe locul şapte în lume.

Ulterior pe o scenă a urcat Tom Lee, preşedintele oficiului regional KIA Motors pentru Europa de Est şi CSI. Reprezentantul KIA, venit special pentru a asista la acest eveniment, a mulţumit pentru buna organizare şi a menţionat câteva din succesele remarcabile ale KIA în ultimii ani. Acesta a declarat printre altele că KIA Motors produce automobile la 14 uzine amplasate în toată lumea, doar în 2016 a realizat peste trei milioane de automobile, iar în ultimii 14 ani nu a înregistrat niciun declin în vânzări.

După un scurt discurs, în calitate de semn a primirii noului showroom KIA în familia globală, domnul Lee a înmânat simbolic o cheie din platină.

Trecând uşor spre a doua parte a evenimentului, pe scenă a apărut interpreta Nelly Ciobanu, care a bucurat publicul cu piesele sale şi a creat o atmosferă liniştită. În acelaşi timp oaspeţii au avut ocazia să se delecteze cu bucate alese în cadrul unui bufet suedez şi să discute despre noul distribuitor KIA în Republica Moldova.

Surpriza serii a fost şi trupa Sun Stroke Project, grupul muzical care ne va reprezenta în acest an ţara la concursul Eurovision. Muzica lor a sunat mai tare, iar invitaţii au fost invitaţi să danseze pe ritmurile acesteia.

Spre finalul evenimentului festiv, dar nu şi al petrecerii, în aplauzele publicului a fost adus un tort a cărui forme au imitat în miniatură noul showroom.

Gustarea a fost împărţită tuturor oaspeţilor care au continuat să-şi petreacă timpul într-o atmosferă caldă, plăcută, în compania muzicii şi a automobilelor KIA.

Vizitatorii au avut ocazia să exploreze fiecare colţişor a maşinilor din salon, chiar şi sub capotă, apreciind per ansamblu calitatea asamblării şi cea a materialelor folosite.

În prezent gama de modele KIA disponibile în Republica Moldova include noile: Rio, Cee’d, Cerato, Sportage, Sorento şi Optima. Ulterior ar trebui să apară şi noul Stinger, Picanto, Niro şi Soul.

Noul showroom de pe strada Socoleni 18 este acum gata să primească orice vizitator pentru ca să-l surprindă, atât cu maşini de o calitate superioară, cât şi cu servicii de deservire potrivit ultimelor tendinţe de pe piaţă.

KIA Motors – The Power to Surprise. KIA Motors – puterea de a surprinde.

Cmentariile sunt închise