(video) Lamborghini a făcut noul Urus “adaptabil pentru Moldova”

Compania Lamborghini a publicat un filmuleţ în care povestește despre caracteristicile pachetului off-road care poate fi comandat împreună cu primul său SSUV Urus. Acesta include detalii speciale pentru finisajul caroseriei, opțiuni și echipament suplimentar.

În primul rând, un Lamborghini Urus cu pachet Off-Road se va deosebi de o maşină obişnuită prin nişte bare de protecţie cu inserţii din oţel, care le întăresc şi care le protejează de eventuale defecte care se pot produce în timpul deplasării pe teren accidentat.

Urmează în listă şi nişte panouri de protecţie, dar din oţel inoxidabil, pentru protecţia componentelor suspensiei, localizate în arcurile roţilor, dar şi pentru protecţia dedesubtului, mai ales a transmisiei. Terminaţiile eşapamentului sunt polişate pentru ca murdăria de pe ele să poată fi îndepărtată mai uşor.

Vezi şi: (video) Lamborghini Avventura: Urmăreşte o galerie de imagini epice cu noul Urus prin Islanda

În plus, un astfel de Urus mai vine dotat, fără alte cheltuieli suplimentare, cu railings-uri pentru acoperiş, un acoperiş panoramic, ştergătoare cu pulverizare integrată a apei, jante de 21 de inci cu design special şi anvelope all-season, o suspensie pneumatică care poate ridica maşina cel mai mult de la sol (248 mm), iar selectorul modurilor de rulare ANIMA include două noi regimuri: Sabbia şi Terra (pentru nisip şi sol).

Cu o astfel de gardă la sol maximală, unghiurile de atac şi de degajare constituie 27.9 şi 28.3 grade, comparativ cu 20.3 şi 26.8 grade pe o maşină care nu are un Off-Road Package.

Vezi şi: (video) De câţi kilometri şi de cât timp are nevoie noul Lamborghini Urus pentru a atinge viteza maximă

Amintim că noul Lamborghini Urus este echipat cu un V8 de 4.0 litri cu două turbo compresoare. Unitatea produce în total 650 de cai putere și un cuplu de 850 Nm. De pe loc şi până la o viteză de 100 de kilometri pe oră poate accelera în 3.6 secunde, iar viteza maximă declarată oficial este de 305 km/h.

Datorită diferenţialului Torsen din dotare, distribuţia cuplului între cele două punţi se face standard 40/60 în favoarea celei din spate. La nevoie cifrele pot creşte până la 70/30 şi respectiv 13/87%!

Preţul de start oficial european al acestui model porneşte de la 171.429 euro.

Iată o experienţă în off-road cu noul Urus şi Valentino Balboni, un fost pilot de teste pe care însuşi fondatorul companiei Ferruccio Lamborghini l-a angajat încă la sfârşitul anilor 1960.

Vezi şi: (video) Lamborghini Urus ST-X Concept – primul super SUV de curse

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/