(video) Mansory a început să folosească altfel fibra de carbon. Unul din rezultate e acest Dawn

Bine cunoscutul atelier de tuning Mansory a pregătit un nou program de modernizare a decapotabilei Rolls-Royce Dawn. Maşina care are sub capotă 740 de cai putere a fost prezentată la Salonul Auto de la Geneva zilele trecute.

Pe lângă surplusul simţitor de putere, automobilul fără acoperiş a beneficiat de un exterior şi interior modificat după ultimele tendinţe.

Rolls-Royce Dawn by Mansory are o bară de protecţie frontală modificată, care are un design nou şi lumini de zi integrate, un splitter, o grilă revizuită a radiatorului şi o capotă nouă.

Multe elemente sunt făcute din fibră de carbon, iar altele sunt vopsite într-o culoare neagră mat. La acest capitol trebuie să vă spunem că şi Mansory a găsit şi ştie să aplice o textură diversificată a fibrei de carbon.

Mai exact, inserţiile multicolore şi care se asemănă foarte mult cu marmura, nu sunt altceva decât materiale compozite forjate, văzute şi pe noul Lamborghini Huracan Performante.

Folosindu-se fibra de carbon tocată sub forma unei rășini, tot acest material compozit forjat permite crearea unor forme ușoare sau complexe geometrice care nu se pot face cu fibra de carbon obişnuită. În acelaşi timp materialul creat asigură o rigiditate optimă.

Vezi şi: (video) Mansory ne arată cum se modifică maşinile. Iată ce a făcut din noul Porsche Panamera

Decapotabila luxoasă Rolls-Royce Dawn by Mansory mai este dotată cu un set de jante de 22 de inci, acoperite de anvelope Vredestein care măsoară 265/35/22 în faţă şi 295/30/22 în spate.

Habitaclul cu patru locuri pentru pasageri este tapiţat cu piele de o calitate superioară.

Vezi şi: (foto) Mansory a prezentat primul program de tuning pentru Rolls-Royce Dawn

Sub capota acestui proiect de tuning se află un motor V12 twin turbo, care are un volum de 6.6 litri şi produce 740 de cai putere. Cuplul maxim atinge 1.000 de Nm. Amintim că standard un RR Dawn oferă 570 de CP şi 780 Nm.

Reprezentanţii atelierului de tuning au declarat că maşina pe care au făcut-o poate accelera până la 100 de km/h în doar 4.5 secunde, iar viteza maximă ajunge la 285 km/h.

Vezi şi: GENEVA 2017: Reportaj video de la standul Rolls-Royce

Sursă foto: GTspirit

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/