(video) Mare grijă la trafic. Cum un şofer din Chişinău era să provoace un accident rutier

Majoritatea accidentelor rutiere din capitală şi din ţară, să recunoaştem, se întâmplă din cauza încălcării regulilor de circulaţie. Dacă toţi ar fi egali în faţa legii, numărul acestora ar fi infim, însă există unii şoferi care se conduc după propriul cod.

Printre aceştia se află şi conducătorul unui SUV care nu cunoaşte că manevrele în intersecţii se fac prin centrul acesteia şi nu aşa cum a procedat. Odată ce a apărut culoarea verde în semafor, acesta a ieşit pe sens opus şi s-a deplasat într-un mod în care a provocat situaţii de accident.

Şoferul care se deplasa cu prioritate, în acest caz martorul ocular, a fost nevoit să aplice frâna pentru a evita un impact, cu posibile urmări la care colegul său nici nu s-ar fi gândit. Aveţi deci mare grijă la trafic, căci de la aşa prostii vi se poate pune în pericol viaţa.

Vezi şi: (video) Pericol de accident. Un şofer ocoleşte o denivelare şi iese pe contrasens în faţa altei maşini

Vezi şi: (video) Pericol de accident la o intersecţie din capitală. Şoferul unui Audi Q7 a uitat regulile de circulaţie

Vezi şi: (video) Era să ajungă la spital pentru că a trecut la roşu. Pericol de accident la intersecţia Serghei Lazo – Ştefan cel Mare

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/