(video) Max Verstappen, în acţiune! Pilotul a călătorit prin Munții Stâncoși până în Miami cu un monopost

Echipa Aston Martin Red Bull Racing ne arată a doua parte a călătoriei transcontinentale, în care participă piloţii săi care concurează în Formula 1. Se întâmplă exact înaintea Marelui Premiu al Statelor Unite ale Americii.

În acest episod final, Max Verstappen a luat un alt monopost RB7, unul folosit anterior şi de Daniel Ricciardo, pentru o experienţă incredibilă din statul Utah peste Munții Stâncoși.

În luna august, chiar înainte de pauza de vară din F1, am văzut în primul episod al călătoriei epice cum Daniel Ricciardo conduce un și un monopost RB7, amestecându-se cu traficul de pe podul Golden Gate din San Francisco şi făcând un pit stop în Valea Morţii, înainte de a se îndrepta spre teritoriile vestului sălbatic din Monument Valley până în Las Vegas.

Vezi şi: (video) Daniel Ricciardo a călătorit din San Francisco şi până în Las Vegas cu un monopost RB7

Călătoria lui Max se desfășoară în partea superioară a Rockies Scenic Byway, cea mai mare parte a căreia se află la peste 2.750 de metri deasupra nivelului mării. A efectuat şi un pitstop “neaşteptat” la magazinul Twin Lakes General Store aflat pe colinele înalte ale statului Colorado.

Și după un turneu de 5.000 km de la punctul de plecare de pe coasta de vest a Americii, echipajul a ajuns pe celălalt țărm, în Miami, unde Max a devine un rege al croazierelor, cu deplasări de-a lungul străzilor renumitului district South Beach. Acolo pilotul olandez a mai făcut câteva pit stopuri, inclusiv una pe plajă.

În cele din urmă, după apusul soarelui, Max se întâlneşte cu Daniel, iar după un schimb de replici pornesc într-o nouă aventură.

Monopostul Red Bull RB7 nu mai este folosit pentru competiţii, acesta fiind construit pentru participare doar în sezonul din anul 2011. Cu ajutorul acestui şasiu Sebastian Vettel a câştigat cel de-al doilea titlu de campion mondial, iar în acel an, alături de pilotul Mark Webber, au înregistrat victorii în 12 curse dintr-un total de 19.

Marele Premiu al Statelor Unite ale Americii din acest sezon se va desfăşura abia la 21 octombrie.

Amintim că Daniel Ricciardo a decis ca în noul sezon să concureze în Formula 1 de partea Renault. Această călătorie prin SUA este parte a unei serii de filmuleţe în care Ricciardo şi colegul său Max Vestappen merg să descopere noi locuri şi pentru a se distra, în timpul pauzelor dintre competiţii.

Vezi şi: (video) Distracţie înainte de cursa din Azerbaidjan. Max Verstappen a stors tot posibilul dintr-o Lada Niva

Vezi şi: (video) Jocurile Olimpice de iarnă pentru F1. Cum ar putea arăta în viziunea lui Max Verstappen

Vezi şi: (video) Daniel Ricciardo şi Max Verstappen au distrus două rulote care erau trase de maşini Aston Martin

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/