(video) Mercedes-AMG Petronas Motorsport este gata să câştige noi titluri cu F1 W09 EQ Power+

Cea mai entuziasmată echipă din Formula 1, Mercedes-AMG Petronas Motorsport, și-a lansat în această după amiază noul monopost pe circuitul internațional Silverstone. Maşina a fost prezentată de către directorul executiv al echipei Toto Wolff şi deja a parcurs câteva tururi pe traseul britanic.

Monopostul a fost numit Mercedes-AMG F1 W09 EQ Power+ şi creatorii spun că au muncit mai mult de 1.000 de ore ca să-l facă. Reglementările aerodinamice au rămas în mare parte stabile pentru sezonul 2018, introducerea Halo-ului și interzicerea componentelor aerodinamice numite specific „monkey seat”şi „high T-wings” fiind cele mai mari schimbări.

Echipa a ales să urmeze o filozofie de design similară, păstrând o „haină” cu nuanţe de culori cunoscute. De asemenea, potrivit Mercedes-AMG Petronas Motorsport, s-a urmărit dezvoltarea multor puncte forte ale mașinii din 2017 și îmbunătățirea zonelor sale mai slabe.

Noua unitate de putere M09 EQ Power+ a fost dezvoltată pentru a face față schimbărilor substanțiale din regulamentul impus pentru sezonul 2018. Reducerea numărului de motoare care pot fi utilizate per sezon şi pe o singură maşină (doar 3), i-a impus practic pe cei de la Mercedes-AMG să se orienteze pe durabilitatea componentelor hardware pentru ca acestea să reziste la distanţe mai mari.

Iată caracteristicile monopostului:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Lewis Hamilton va începe sezonul al șaselea cu Mercedes-AMG Petronas Motorsport în 2018, iar pentru Valtteri Bottas va fi al doilea.

Drept piloţi de rezervă vor fi doi bărbaţi. Responsabilitățile vor fi împărțite între campionul seriei GP3 din 2017, George Russell, care va concura în FIA Formula 2 în acest an și Pascal Wehrlein, care își va combina rolul pilotului de rezervă cu participarea în campionatul DTM, acolo unde a câştigat un titlu în 2015. Apropo, Pascal Wehrlein, în vârstă de 23 de ani, a fost pilot al echipei Sauber în 2017 şi în locul lui va participa acum Charles Leclerc.

În 2017 echipa a câştigat atât Cupa Constructorilor, cât şi titlul de campion mondial care i-a revenit lui Lewis Hamilton.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/