(video) Mercedes-Benz a început să facă maşini la noua uzină de la Moscova. Putin a venit în vizită cu AURUS-ul său

Mercedes-Benz a marcat acum câteva ore startul producţiei de automobile la noua sa uzină din preajma Moscovei. La evenimentul de deschidere au participat mai mulţi oficiali, printre care şeful Mercedes-Benz Dieter Zetsche, dar şi preşedintele Vladimir Putin, care a intrat mândru pe teritoriul facilității cu noua sa limuzină AURUS Senat în locul uneia Mercedes pe care o avea anterior.

Vezi neapărat: GENEVA 2019: Reportaj special cu mașina lui Putin! Noul AURUS Senat – prima impresie!

În 2017, Mercedes-Benz Cars a pus piatra de temelie pentru noua sa uzină, care a fost construită în mai puţin de doi ani, în regiunea Moscovei. Aceasta este situată la aproximativ 40 kilometri nord-vest de capitala Rusiei, Moscova, pe teritoriul parcului industrial Esipovo pe o suprafaţă de 85 de hectare.

Compania de productie Mercedes-Benz Manufacturing RUS (MBMR) are responsabilitatea pentru noua producție de autoturisme din Rusia și a fost creată special în acest scop. Mercedes-Benz plant Moscovia face acum parte din rețeaua globală de producție cu peste 30 de locații din întreaga lume.

Odată cu începerea producției locale de autoturisme marca Mercedes-Benz, Daimler face un nou pas în activitățile sale anterioare din Rusia. Noile capacități își propun să servească cererii ridicate pentru sedanurile Mercedes-Benz E-Class și SUV-uri, care sunt deosebit de mari în Rusia. Prin urmare, pe lângă noul E-Class a cărui producţie a demarat deja local, va urma producţia unor modele ca: GLC facelift, noile GLE şi GLS. Acest lucru înseamnă că cele mai vândute maşini Mercedes-Benz în Rusia vor fi produse direct local în viitor.

Din 2013, Mercedes-Benz a fost marca de automobile premium cu cele mai multe înregistrări de maşini noi din Rusia, iar în ultimii 10 şi-a dublat vânzările acolo.

Producția de la uzina Mercedes-Benz Moscovia este caracterizată de tehnologiile cele mai moderne si inovatoare din Industry 4.0 . Sistemele de transport fără șofer vor putea transporta corpurile maşinilor între subsecțiuni. Sistemele automatizate de “coșuri de cumpărături” sunt, de asemenea, utilizate în procesul de asamblare. În plus, există soluții de perspectivă pentru îmbunătățirea ergonomiei și eficienței, cum ar fi cooperarea om-robot atunci când instalarea parbrizului are loc fără un gard de protecție.

Numeroase soluții ecologice și de economisire a resurselor, cum ar fi documentația fără hârtie, stivuitoarele electrice fără emisii, recuperarea căldurii în clădiri și utilizarea produselor solubile în apă în procesul de vopsire a caroseriilor, asigură o producție durabilă și ecologică. Conceptul “One-Roof” îmbină toate etapele de lucru într-o singură locație pentru a facilita căi scurte și comunicare rapidă și directă. Această filozofie se reflectă și în arhitectură: pereții din sticlă servesc ca o caracteristică de legătură și creează un spațiu transparent între locurile de muncă din administrație și producție.

Volumul anual de producţie se estimează la 25.000 de maşini. Acestea vor fi construite într-un aşa-zis ciclu complet, care include sudarea, vopsirea caroseriilor şi asamblarea pe două linii (la această etapă iniţială funcţionează doar una). În total vor fi deschise peste 1.000 de locuri de muncă. Investiţiile se ridică la peste 250 de milioane de euro.

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/