(video) Mercedes-Benz prezintă în această seară noul SUV EQC! Urmăreşte evenimentul LIVE

(update 04.09.2018) Mercedes-Benz prezintă în această seară noul și primul său SUV electric – EQC! Urmăreşte evenimentul transmis în direct alături de noi, începând cu ora 19:30, ora Moldovei.


(update 03.09.2018) Mai puţin de 35 de ore au rămas până la prezantarea primei maşini a noului brand EQ, sub care Mercedes-Benz îşi va comercializa electromobilele. Primul model se numeşte EQC, este un SUV şi urmează a fi arătat la Stockholm în premieră.

Până atunci, producătorul german a mai lansat câteva imagini video teaser, în care ne arată noi părţi ale automobilului.


(30.08.2018) Mercedes-Benz se pregăteşte de prezentarea primului său electromobil de serie din noua familie de modele EQ – crossoverul EQC. Maşina a fost dezvoltată timp de peste doi ani de zile, încă înainte de a-i fi arătat conceptul, şi iată că acum este gata.

Prima premieră publică va avea loc în ziua de marţi, 4 septembrie, în cadrul unui eveniment special organizat la Stockholm, cu două săptămâni mai devreme de prezentarea rivalului său de la Audi.

Până la desfăşurarea acestui eveniment important, producătorul german a lansat, cum face de obicei, o serie de imagini teaser în care ne arată părţi dezgolite ale maşinii. Primul demonstrează designul părţii frontale a electromobilului.

O caracteristică a noului EQC va fi o bandă luminoasă care se va întinde pe toată lăţimea maşinii şi va fi un tot întreg cu luminile de zi din farurile LED.

Pe un al doilea teaser vedem semnătura luminoasă care va fi redată de stopurile LED. Acestea la fel vor fi interconectate printr-o fâşie care se va întinde pe toată lăţimea caroseriei, iar însăşi corpurile de iluminat vor fi unele înguste.

Încă un teaser ne arată parţial habitaclul, cu o arhitectură cunoscută a planşei de bord şi a consolei centrale. Două ecrane imense vor ocupa partea superioară, în timp ce deflectoarele sistemului de climatizare vor avea un design nou.

Culoarea tematică acolo va fi una albastră, care indică prezenţa unei unităţi de propulsie electrice sub capotă.

Caracteristicile tehnice ale modelului de serie rămân încă un secret. Conceptul său, numit Generation EQ, era dotat cu două electromotoare care produceau în total 408 CP şi 700 Nm de cuplu. Setul de acumulatori pe care îl avea nu era de o capacitate mai mică de 70 kWh, fapt care îi permitea să aibă o autonomie de 500 de kilometri.

Ştim că pe toată durata dezvoltării modelului au fost folosite peste 90 de prototipuri şi cel puţin 30 de exemplare preserie, care împreună au parcurs peste un milion de kilometri pe cele mai diverse drumuri şi prin cele mai diverse condiţii meteorologice.

Vezi imagini video din timpul testelor: (video) Mercedes-Benz arată cum este testat primul său SUV cu propulsie electrică – noul EQC

Startul vânzărilor noului EQC ar putea fi dat la sfârşitul anului curent sau deja în primul trimestru al lui 2019. Primii îşi vor primi maşinile clienţii din Norvegia.

Vezi şi: Ştiai asta? Ţara în care se poate face deja o precomandă pentru primul electromobil Mercedes-Benz EQ

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/