(video) A mers cu 400 km/h pe un pod la volanul unei motociclete

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți piloți din cadrul Supersports World Championship după ce a reușit să câștige competiția de patru ori, turcul Kenan Sofuoglu a reușit de curând un nou rezultat impresionant. Acesta a stabilit de curând un record de viteză pe un pod proaspăt dat în exploatare.

kenan-sofuoglu-kawasaki-ninja-h2r (3)
Podul Osman Gazi ce a fost dat în exploatare foarte recent în Turcia se află la 50 de kilometri sud-est de Istanbul și este al patrulea cel mai lung pod suspendat din lume. Pentru a sărbători cu mult fast darea în exploatare a podului cu o lungime de 2.682 metri și probabil de a dovedi cât de dreaptă este suprafața de asfalt, organizatorii l-au rugat pe Kenan Sofuoglu  să stabilească un record de viteză pe acest pod.

kenan-sofuoglu-kawasaki-ninja-h2r (1)

Zis și făcut! Pilotul turc a urcat la volanul unui Kawasaki H2R ușor modificat cu care a reușit într-un final pe la ora 5.00 dimineață în ziua inaugurării să stabilească uimitorul record de 400 km/h. Însă totul nu a fost chiar atât de simplu. Mai bine de patru luni de pregătire au fost nevoie pentru a stabili acest record, despre care Sofuoglo a declarat că la sigur nu va mai fi bătut de nimeni.

Mai multe detalii aflați din în reportajul video.

sursa foto: Motor1.com

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/