(video) A riscat şi i-a speriat pe toţi. Iată cum a trecut un şofer printre două maşini într-o intersecţie

A mers la risc şi i-a speriat pe toţi. Conducătorul unui automobil Chevrolet a făcut o manevră periculoasă într-o intersecţie şi a fost la un pas de a provoca un accident cu implicarea altor două maşini.

Fără ca să ia măsuri pentru o deplasare sigură şi fără a ceda trecerea, şoferul a virat rapid spre stânga prin faţa unei maşini care venea din sens opus şi pe lângă un crossover Mitsubishi. Chiar dacă l-a atins pe cel din urmă, proprietarul sedanului cu numerele de înmatriculare ZAT 467 nici nu s-a oprit.

Potrivit martorului ocular, incindentul s-a întâmplat în această dimineaţă la intersecţia străzilor Albişoara şi Ivan Zaikin.

Vezi şi: (video) Manevră periculoasă într-un sat din raionul Cimişlia. Şoferul a fost numit idiot

Vezi şi: (video) Pericol de accident la o intersecţie din capitală. Şoferul unui Audi Q7 a uitat regulile de circulaţie

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/