in ,

(video) Mizeria nu se poate vedea cu ochiul liber. Drona AutoBlog.MD a filmat piaţa auto VAZ de la înălţime

Dacă unele zone din Chişinău încep să se schimbe în timp din punct de vedere natural sau a infrastructurii noi, altele au rămas, râmân şi vor rămâne neschimbate încă mulţi ani. Printre acestea se numără şi piaţa auto VAZ, peste care recent drona echipei AutoBlog.MD a zburat.

Existând de ani buni pe strada Calea Orheiului şi fiind un loc apreciat de sute de şoferi, potrivit recenziilor, pentru că reuşesc să îşi găsească acolo piesele necesare, însăşi felul în care arată acum nu mai corespunde deja termenului de piaţă.

Vezi şi: Imagini filmate cu drona. Iată cum zeci de şoferi circulă cu dificultate pe şoseaua Chişinău-Leuşeni

Un simplu om care umblă printre tarabe şi caută ce îl interesează nu prea observă mizeria şi aspectul care îl înconjoară, însă de la înălţime priveliştea este cu totul alta şi este foarte urâtă. Vechituri, anvelope şi diverse părţi din metal ale automobilelor stau şi prind rugina, între timp afectând negativ şi mediul înconjurător.

Vezi şi: Operaţiune văzută cu drona. AutoBlog.MD şi Terra Valahia scoate un Mercedes GL din nămeţi

Nu ne rămâne decât să sperăm că administratorii acestei zone se vor apuca să facă ordine în cel mai scurt timp şi să organizeze condiţii moderne pentru comercializarea pieselor auto.

Vezi şi: (video) Filmate cu drona. Mii de maşini VW îşi aşteaptă sfârşitul lângă un stadion american