(video) Moment emoţionant. Volvo Trucks i-a adus unui copil cea mai mare maşină pusă vreodată într-o cutie

Subdiviziunea americană a companiei Volvo Trucks i-a organizat o adevărată surpriză unui băieţel de trei ani. Producătorul de camioane i-a adus în faţa casei sale o maşină împachetată într-o cutie imensă, iar în realitate “jucăria” era un camion Volvo de dimensiuni reale.

Despachetarea “jucăriei” a fost fixată în Cartea Recordurilor Guinness ca fiind cea mai impunătoare din istorie.

În faţa casei lui Joel Jovine, un copil pasionat de camioane, a fost instalată o cutie cu dimensiuni de 24.3 x 4.2 x 5.4 metri (lungime, lăţime şi înălţime respectiv). Aceasta a fost confecționată din carton, celofan şi o structură uşoară pentru a susţine construcţia. Înăuntru a fost parcat un camion Volvo VNL 760 cu remorcă.

Odată ce a deschis cutia imensă, băieţelul a intrat în cabină şi a explorat-o, reuşind să urmărească un desen animat şi să bea un suc dintr-un frigider integrat.

Pentru ca această performanţă să fie înregistrată în Cartea Recordurilor, cutia trebuia să acopere integral maşina şi să poată fi deschisă cu forţele unui singur om, fără aplicarea unor instrumente. Mai mult, maşina trebuia să părăsească cutia fără să o distrugă.

Vezi şi: O fetiță de patru ani a condus un camion Volvo FMX. Rezultatul nu s-a lăsat așteptat (video)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/