(video) Moment periculos! Peripeţia unui şofer pe drumul de ocolire a Orheiului

Sărbători pentru unii, peripeţii pentru alţii. Un şofer a scăpat basma curată de un accident care s-ar fi putut întâmpla pe şoseaua de lângă oraşul Orhei. O cameră de bord a surprins toate lucrurile.

Rulând cu viteză pe banda extremă dreaptă, conducătorul unui Opel Vectra a fost încrezut că va reuşi să depăşească într-un ultim moment un microbuz, însă nu a fost să fie. Apăsând pedala de frână până în podea după ce a văzut că nu avea suficient spaţiu de manevră, chiar dacă şoferul unei Dacii a decis să-i facă loc prin ieşirea temporară pe contrasens, una dintre roţi s-a blocat în cele din urmă şi a urmat un derapaj cu întoarcere la 360 de grade.

Mare noroc a avut că pe benzile opuse nu treceau alte vehicule, căci de altfel impactul ar fi fost fatal, ca şi AICI de exemplu.

Amintim că weekend-ul trecut pe traseele din țară au avut loc 13 accidente rutiere, soldate cu 17 persoane traumatizate și alte două care şi-au pierdut viaţa. Vinovați au fost în mare parte șoferii care au condus cu viteză excesivă și fără permise de conducere.

Totodată, pentru a preveni producerea unor incidente, INP a înlăturat de la volanul mașinilor peste 20 de șoferi în stare de ebrietate, alții circa 300 au fost documentați pentru nerespectarea limitei de viteză, iar nouă pentru că şofau fără permise.

Vezi şi: (video) Moment periculos! Două camioane au ieşit concomitent la depășire pe traseul M1

Vezi şi: (video) Un şofer a pierdut controlul maşinii şi a intrat cu viteză într-o benzinărie din Cahul

Vezi şi: (video) Manevră periculoasă într-un sat din raionul Cimişlia. Şoferul a fost numit idiot

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/