(video) Moment rar în F1: Liderii cursei din aceeaşi echipă intră la boxe în același timp

Echipa Mercedes-AMG a reușit acum câteva ore o nouă “dublă” în cursa cu numărul 1.000 din istoria Formulei 1. Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu al Chinei, fiind urmat de coechipierul său, Valtteri Bottas, însă cursa nu s-a lăsat fără momente interesante.

Vezi şi: (video) Hamilton a câştigat cursa de F1 cu numărul 1000! Curiozități şi cifre din istoria campionatului

Un moment deosebit, care rar se poate petrece în timpul unei curse, s-a petrecut în turul cu numărul 37, atunci când ambii piloții Mercedes, aflați pe primele două poziții, au intrat la boxe în același timp. O manevră extrem de riscantă, însă care a fost executată impecabil de către mecanicii echipei în aproximativ 7 secunde!

Aceștia au schimbat pneurile în timp record, iar imaginile au făcut rapid înconjurul lumii. “Wow! Atât”, “Dacă Ferrari făcea asta, se dezintegrau mașinile”, “Cei mai buni!” au fost câteva din reacțiile fanilor Formulei 1, după imaginile de la boxele Mercedes, postate pe contul oficial de Twitter.

De exemplu, doar acest filmuleţ a fost vizualizat de peste un milion de oameni:

Pay rise for the pit lane guys, @MercedesAMGF1 ? ?‍? ?#Race1000 ?? #ChineseGP pic.twitter.com/53g7gFz79o

— Formula 1 (@F1) April 14, 2019

Plecarea în cursă a fost, de asemenea, inedită. Doar o dată în istoria de 1.000 de curse a Formulei 1 s-a mai întâmplat ca primele cinci linii la start să fie ocupate, în ordine, de piloții de la 5 echipe – Mercedes, Ferrari, Red Bull, Renault și Haas.

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/