(video) Neregulă de dimineaţă pe bd. Dacia. Unui şofer “i-au cedat nervii” şi a întors într-un loc interzis

Un şofer din Chişinău a fost surprins cum încalcă regulile de circulaţie rutieră de la primele ore ale dimineţii. Pentru că pe bd. Dacia în apropiere de intersecţia cu strada Grădina Botanică se circula cu dificultate, acesta nu a mai putut rezista şi a făcut o manevră de întoarcere într-un loc interzis.

În ciuda faptului că au mai rămas doar câţiva metri până la intersecţie şi că în zonă sunt camere de supraveghere a traficului, acesta nu a ezitat să urce cu maşina sa de teren peste borduri şi gazon.

Întrebat fiind de internauţi de ce nu a procedat la fel pentru că de asemenea conducea un SUV, martorul ocular a răspuns că i-a fi ruşine să facă o astfel de manevră.

Vezi şi: (video) „Ai noştri în ambuteiaj”. Imagini revoltătoare surprinse pe viaduct

Vezi şi: (video) Manevră periculoasă şi ilegală pe viaduct. Un şofer trece nestingherit peste banda de separare

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/