in , , ,

(video) New York 2018: Premieră mondială – Mazda CX-3 facelift II

Mazda a ales Salonul Auto Internaţional de la New York pentru a prezenta pe neaşteptate crossoverul CX-3 facelift! Modelul a fost actualizat câte puţin la exterior, în habitaclu şi sub capotă.

Amintim că un prim facelift l-a primit în anul 2016.

Mazda CX-3 din gama anului 2019 dispune de o grilă revizuită a radiatorului, inserţii decorative cromate pe bara de protecţie frontală, stopuri modificate, jante din aliaj de 18 inci cu design nou, noi accente de culoare piano black şi o vopsea exclusivă pentru caroserie Soul Red Crystal.

În habitaclu: volanul este nou, panoul de bord a fost revizuit, cotiera a fost revăzută cu materiale noi, planşa de bord a fost acoperită cu piele artificială, maneta frânei de mână a fost înlocuită cu un buton electronic şi funcţie Auto-Hold; scaunele faţă sunt noi, mai late şi au în structură o spumă de uretan de înaltă densitate, îar în nivelele de echipare de top toate sunt acoperite integral cu piele; bancheta din spate conţine acum un suport pentru două pahare.

De asemenea, Mazda a montat panouri mai groase pentru portiere, a schimbat luneta, materialul folosit pentru tavan şi a actualizat inserţiile cauciucate de la uşi. Toate s-au făcut pentru o îmbunătăţire a izolării fonice.

În SUA, modelul vine cu un motor standard SKYACTIV-G de 2.0 litri, cu patru cilindri, alimentat cu benzină, care a fost modernizat pentru a micşora nivelul de frecare a componentelor de la interior, pentru un consum mai redus de carburant şi pentru a mări cuplul în tot intervalul de rotaţii.

Dacă anterior unitatea producea 148 de CP şi 198 de Nm, mai nou pune la dispoziţie 150 de CP şi 201 Nm.

Motorul revizuit este completat de tehnologia Mazda G-Vectoring Control (GVC), care utilizează cronometrarea motorului pentru a controla dinamica șasiului, pentru o manevrabilitate mai clară și mai precisă. Suspensia și servodirecția lui CX-3 au fost de asemenea reglate pentru a le optimiza propriile caracteristici și pentru a spori capacitatea de reacție.

Mai mult, au fost dezvoltate noi anvelope de 18 inci, cu profil redus, pentru a absorbi mai bine șocurile de pe suprafețele carosabile și pentru a reduce distanțele de frânare.

Mazda CX-3 facelift II va fi disponibilă pe piaţa din SUA din această primăvară.

 

GALERIE FOTO:

Iti place articolul?